Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

[2500₺] İkinci monitör önerisi

Kuzenim ikinci bir monitör alacak ve bütçe max. 2500₺ Şuan ki monitörü AOC 24G2U Bunun yanına ne almasını önerirsiniz. Aradığı özellikler ince çerçeve ve ayarlanabilir yükseklik
  2. erencavdarr

İkinci kez ölü piksel

İtopyadan almış olduğum AOC 24G2U monitörün 2 adet ölü pikseli çıktığı için değişim yapmıştım. 2 gün önce gelmiş ben bugün eve geldim açtım falan. Test yaptım biri az belirgin olmak üzere tekrar 2 adet ölü pikseli çıktı. Babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama çok kötü oldu. Özellikle kağıda...
  3. erencavdarr

Ölü piksel sorunsalı

Dün AOC 24G2U monitör sipariş verdim itopyadan. Bugün geldi ve ilk yaptığım şey ölü piksel testiydi. Yeşil ve beyaz renkte 2 tane ölü piksel göründü. Şuanda itopyada monitör stokta yok ve geri vericez. Birde kargoyla uğraşıyoruz (ups) babamda monitörü kötülemeye başladı. Monitör değişimi ne...
  4. erencavdarr

Öneri VGA-HDMI dönüştürücü

Arkadaşlar AOC 24G2U indirimini beklemek istiyorum o yüzden bi süre eski monitörümü kullanacağım. Ama sadece vga girişi var. Yani çalışan bildiğiniz vga-hdmi girişi var mı? Çalışmayanlar çok piyasada alan var mıdır? 1596705881...
  5. erencavdarr

f/p Monitör önerisi

Merhaba dostlar, 4 bin tllik sistemime monitör arıyorum. Aklımda AOC 24G2U var ama 1660 tl. daha uyguna 24' 144Hz 1ms 1080p monitör var mıdır kaliteli f/p? AOC 24G2U- Ips panel,düz,dikey olabiliyor (pvod) curved olupta va panel olsada olur her türden oyun oynuyorum. kaliteli uygun fiyatlı f/p...
  6. erencavdarr

Curved VA panel vs IPS panel PVOD

Arkadaşlar iki seçenek var benim için. 1. si curved va panel 2. si ıps panel ,düz ve dikey olabilme özelliği sizce hangisini tercih etmemliyim (her türden oyun oynuyorum) valoranta ağırlık vericem pc alınca
  7. erencavdarr

AOC 24G2U uygun fiyata bulabilir miyim?

Evet arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi itopya bayram yaz indirimini kaçırdım 1660 yerine 1500 tl idi. İncehesapta gaming gecesinde 1500e falan düşer mi yoksa stoklar bitmeden 1660 a alayım mı? Edit: 1780 tl fiyatı. Daha uyguna düşerse etiketleyinn pls
  8. erencavdarr

AOC 24G2U İtopya Bayram İndirim ile 125 TL indirimde iken alınır mı? Ucuzlar mı ?

Stok bitecek ama fiyatı düşer mi merak ediyorum 1625 TL den artmasada olur. Şuan pc toplamadan monitör almak istemiyorum bi sıkıntı olur pc toplayamassam diye alamıyorum.
  9. erencavdarr

AOC C24G1 Curved Monitör rakiplerine göre nasıl

Selamlar. 4 bin tl civarı sistem toplayacağım ve yanına bu monitörü almak istiyorum. Şuanda fiyatı 1634 tl itopyada, rakiplerine göre fiyat karşılaştırması yaparsak alınır mı ?
Top Bottom