Arama sonuçları: *

1. leroxy

32 inç Monitör önerisi ve eskileri kaça satarım?

Merhaba, yakın zamanda Macbook air edindim ve setupımı buna evriltmeye çalışıyorum. Halihazırda victus bilgisayarım var yani 144hz'e erişimim var. philips 242v8a 4ms 75hz 24 inç temiz + asus vg249q 1ms 144hz 24 inç 3 ölü pikselli 1 ölü piksel boyutunda dış panel izli iki monitörüm var ikisini...
  2. leroxy

Monitördeki Ölü PikselCİK İçin Ne Yapılmalı?

Evet selamlar, aslında 2 hafta önce açmam gereken konuydu bu ama şu an sizin de görüşlerinizi alayım dedim. Hikaye şu şekilde: 23 Temmuz 2021 Tarihinde İncehesap Gaming Gecesinde beni şoke eden beklemediğim bir fiyatla ASUS TUF VG249Q monitörü gördüm. Ve ben de normal şartlarda bu günlerde...
  3. leroxy

HP X24İH 144Hz IPS Monitör Alınır mı?

Beni bilenler vardır, sık FPS oyunu oynayan birisiyim ve şu anda Philips'in 4ms 75Hz bir monitörüne sahibim. Uzun araştırmalar sonucu hem IPS panel olan, hem Pivot içeren, hem de 144Hz 1ms olan uygun fiyatlı bir monitör buldum. HP'nin X24İH Monitörü. Aslında 27 inç bir monitör alacaktım ancak...
  4. leroxy

144Hz-165Hz'e sahip F/P bir monitör önerebilir misiniz?

24inç, 144-165Hz ve düşük ghosting'e sahip IPS panelli bir monitör önerebilir misiniz? Biraz düşündüm ve Ekran Kartımı değiştirerek zarara girip FPS'i arttırmaktansa Akıcılığı arttırırım dedim. Şu anda 75Hz ve BOL Ghosting'li bir monitörüm var ve Ghosting yapan özelliği kapattığımdan beri...
  5. leroxy

Freesync Açmanın Olumsuz Yanları Nedir?

Nedir? 75Hz monitörüm var. Radeon üzerindeki bazı özelliklerin Hz düşürdüğü söyleniyor. Aylarca kötü oynadım bir bahane arıyorum xd
  6. leroxy

Hz, oyun içi performansı ne kadar etkiler?

Şu anda 75Hz bir monitör kullanıyorum. Ve sadece rekabetçi oyunlar ve ETS2 Oynuyorum. Sizce bu 75Hz olması durumu benim oyun içi performansımı etkiler mi? Ayrıca monitör SmartResponse açınca 4ms oluyor. Kapalı olunca bu değer 14ms'e çıkıyor ama SmartResponse açarsam da Ghosting oluşuyor. Sizce?
  7. leroxy

Philips 242V8A Ghosting Sorunu

Bizzat benim monitörüm. Kameranın yenileme hızı ise 60Hz Sizce bu ghosting fazla mı? Not: Chrome üzerinde Donanım Hızlandırma Kapalı. Belki Freesync bu yüzden Chrome Üzerinde çalışmıyordur. Sizce açıp tekrar test yapsam mı? @epica59
  8. leroxy

İkincil Monitör İçin DVI To VGA Adaptör Önerisi

Bilmeyenler için Twitch yayını yapıyorum ve yayında Streamlabs/Chat/Ayarlamalar ekran verdiğim için zor oluyor. 2000'li yıllardan kalma bir Philips VGA Monitörüm var. Aga be şimdiki monitörüm de Philips, Şimdiki işlemcim ve ekran kartım da AMD. Duygulandım :') Her neyse. Ben bu monitörü VGA...
  9. leroxy

Çözüldü✓ Monitör OC Etmek Zararlı Mı ?

Monitörüm PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz bir monitör. 1080P Çözünürlüğe ve IPS Bir panele sahip. Monitörümün normal ayarlarından maksimum seçebileceğim yenileme hızı 75Hz ancak çözünürlükte bir değişiklik yapmadan, sadece Hz değerini arttırarak monitörü oc etmek zararlı mıdır ?
  10. leroxy

Güzel, uyumlu bir monitör lazım.

https://www.itopya.com/eastergamers-asus-rog-strix-rtx-2060-advanced-edition-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ tanıdığa pc topluyorum. kendim toplayayım dedim amd ekran kartlı bişey 8100tl çıktı. bu hazır sistemin sadece anakartını b450m dragon'un...
  11. leroxy

Bu Monitör Ve Ekran Kartı İle Hangi Özellikler Açılabilir ?

Philips 242V 4ms 75Hz 23.8" Monitörüm Var. ASUS ROG STRIX Radeon RX570 OC 8GB 256bit Ekran Kartım Var. Monitör İle Ekran Kartı Arasındaki Bağlantıyı DisplayPort İle Yapıyorum. Ben Bu İkilide Hangi Özellikleri Açabilirim ? Not: Monitör Ve Ekran Kartı FreeSync Destekli.
  12. leroxy

F1 İzlerken Görüntü Yırtılması.

Şimdi öncelikle bunun monitörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü iptv üzerinden izliyorum. normalde vodafone tv var hattımda ama pc'de çalışmıyormuş illa full paket istiyor. ben de tv'ye kolayca erişmek için iptv servisi kullanıyorum. orada s sport 2 izlerken görüntüde ha bire yırtılmalar...
  13. leroxy

Philips Mi? AOC Mi ?

Monitör Markası Olarak Her konuda hangisi daha iyidir ?
Geri