Arama sonuçları: *

1. W

İtopyadan aldıgım monitorde siyah piksel var

Dun İtopya magazasına gittim ve Gigabyte G24F aldım. Testini yaparken bende özellikle baktım herhangi bir olu piksel yoktu. Eve geldim oynadım ettim bir şey yoktu. Bu sabah açtım bilgisayarı ekranın ust orta yerlerinde bir siyah piksel var. Kırmızı ve mavi renklerde duzeliyor diger tum renklerde...
  2. W

4 Monitor arasından hangisini almalıyım?

arkadaslar bu 4 unun arasında kaldım. bunlardan daha iyi dediginiz varsa önerilere acıgım. nvidia ekran kartı ile kullanacagım kimisi freesync den acılan gsync normal gsync destekli monitorlerle aynı diyor kimisi stabil olmuyor farklar oluyor diyor. hangisini seçmeliyim? bu arada g24f 3500...
  3. W

Gigabyte G24F ile G-SYNC açabilir miyim?

Bir YouTube kanalında 3 yıl önce cekilmis olan FreeSync monitorlerde G-SYNC acma videosunu izledim. Normalde G-SYNC destekli ASUS TUF V249Q1a modelini alacaktım. Forumda bir arkadas ghosting sorunu oldugunu söyledi bende vazgeçtim. Gigabyte G24F modeline baktım G-SYNC destegi yazmıyordu...
  4. W

Bu Fiyata Daha İyi Monitör Varmı?

Merhabalar bu monitoru almayı dusunuyorum 3 binden 4 bine kadar neredeyse tum monitorleri ozellik bakımından inceledim ve sanırsam en dolusu bu :D. kacırdıgım bir nokta varmı biraz daha koy şunu al dediginiz bir monitor varmıdır? butcede bi sorunum yok ama fiyatına cok cok degmedigi surece 3500...
Top Bottom