Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

2K monitöre geçilir mi?

R5 3600 - RTX2070S sistemim var ve 1080p 23 inch monitör kullanıyorum. Hikayeli oyunlara ağırlık vereceğim. 2K + daha büyük inch sahip monitöre geçilir mi? Ne kadar fark olur...
  2. ~~Kamuran

Monitör yanlış hz gözükmesi

Arkadaşlar, biraz önce bir konu da gördüm. Ben de kendiminkini bakayım dedim. 60.000 Hz yazıyor. 144hz monitörüm var. Aoc 24g2u.
  3. ~~Kamuran

Monitör temizliği

Arkadaşlar yeni monitör aldığımdan bu yana üzerinde tozlar falan vardı böyle belli oluyordu ama kullanırken belli değildi. Çok şey yapmadım şimdi temizlemek istesem ınternetten baktım camsil falan diyorlar bizim evde de...
  4. ~~Kamuran

24g2u yazılım?

Arkadaşlar monitörlerde yazılım oluyor mu? AOC 24g2u var elimde geceleri mesela ışık çok fazla parlaklık falan kısacak olsam düğmeler zor oluyor diğer türlü kolay yolu veya yazılımı var mı?
  5. ~~Kamuran

Monitörü laptop bağlamak

Arkadaşlar ürün satın aldıktan sonra 14 gün iade hakkı falan oluyor. Ful + ful pc toplamıştım anakart beğenmediğim için geri gönderdim o onaylanacak falan geçer belki epey vakit bu yüzden. Ben Monitör mouse klavye kulaklık bağlasam nasıl olur? 1595328301 Hem test etmek istiyorum hem kullanırım...
  6. ~~Kamuran

Düz ekran- Curved ekran oyun için?

Oyun için hangisi ideal 24 İNC falan bi ekranda
  7. ~~Kamuran

Kavisli gaming monitör önerileri

Kavisli gaming monitör 1600TL falan bütçe var önerileriniz? Ekran düz istemiyorum nasıl deniliyor bilmiyorum ama ekran içe dönük falan olsa iyi olur. Teşekkürler
Top Bottom