Arama sonuçları: *

1. Ö

James Donkey jd24fg1ms144 1ms nasıl açarım

Arkadaşlar merhabalar, geçenlerde amdnin yazılımı üstünden farkettim de oyun oynarken ms olarak 7 ms gösteriyor fotosunu da bıraktım normalde monitörüm 1ms ama yazılımda bu yazıyor ben nasıl anlayabilirim 1ms olup olmadığını veya bunu nasıl aktfi edebilirim yardımcı olur musunzu monitörüm james...
  2. Ö

Ses aygıtlarında Monitörüm gözüküyor ama ses gelmiyor

kullandığım monitör jamesdonkey jd24fg1ms144hz monitör ses Aygıtlarında monitörümün kendisi gözükyor aktif edince ses gelmiyor ne yapmam gerekiyor?
  3. Ö

Yardım James Donkey jd24fg1ms144 monitör kasam ile uyumlu mu?

Arkadaşlar bu monitör kasamla uyumlu mu? bu arada ekran kartım xfx rx580 monitörün sunmuş olduğu özelliklerin hepsini kullanabilir miyim bu kasayla? 1600518215 kasa: https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/ 1600518223 monitör ...
  4. Ö

Yardım James Donkey JD24FG1MS144 24'' 1ms 144Hz FreeSync Gaming Monitör alınır mı?

arkadaşlar 1350tlm var daha fazla yükseltemem bundan ötürü bu fiyata bulabildiğim monitör bu sizce almalı mıyım? sorun çıkartır mı csgo oyuncusuyum 144hz 1ms monitör olması benim için çok önemli, herhangi bir sorun yaşar mıyım kullanımda? monitör ...
  5. Ö

Yardım James Donkey mi Gamepower mı?

arkadaşlar 2 monitör linki vericem aşağıya hangisi daha iyidir bu arada amd kullanıcısıyım gamepower markalı monitörün yorumlarında freesync açınca ekranda titreme meydana geldiği söyleniyor yardımcı olursanız sevniriim hangsini tercih etmeliyim...
  6. Ö

Monitör boyutlarında ki en sonda yazılan sayı ne için?

arkadaşlar monitör boyutlarında örneğin 24 inç ekranlarda 595x390x125 mm burada ki 125 monitörün neresini ifade ediyor?
  7. Ö

James Donkey JD24FG monitör nasıl ve bilgisayarım ile uyumlu mu?

arkadaşlar merhabalar, uyumlu mu falan dedim çünkü pek bilgim yok monitör vs falan :D bu monitörü almayı düşünüyorum hem güzel görüntü hem de 144hzyi don damlasına kadar yaşamak istiyorum sizce nasıl bir monitör...
  8. Ö

Acer mı Viewsonic mi?

Sizce hangi monitör daha güzel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim cs oyuncusuym 144hz çok önemli olduğu için sorun çıkmasını istemiyorum https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-pm-HB00000RUUJT...
  9. Ö

Kriter dışı hatası yardım

''BU SORUN İLK PCYİ AÇTIĞIMDA YOKTU SONRA EKRAN KARTINI GÜNCELLEDİM VE BU SORUNLA KARŞI KARŞIYA KALDIM'' Arkadaşlar yeni PC aldım ama ekranımla uymadı sanırım kriter dışı yazıyor yardımcı olabilecek var mı? acil YARDIM!!!
Top Bottom