Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Yardım 8K bütçe ile iş monitör önerisi

https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s6-24-inch-qhd-100hz-easysetupstand-ls24d600uauxuf/ Bu monitörü düşünüyorum da başka markalardan önerileriniz var mı ya da bu cihazla ilgili yorumunuz varsa çok mutlu olurum. 2K olması önemli. Hz kesinlikle önemli değil oyun...
  2. Heath Ledger

İş için kullanacağım monitör önerisi verebilir misiniz?

Arkadaşlar ben yazılımcıyım ve laptop kullanıyorum. Laptop ekranı malum küçük oluyor. 2. ekran olarak 15 senelik bir monitör var ancak bu da yetmemeye başladı. 3 ekran ile çalışmak istiyorum. Bütçem 10K ve sadece iş için kullanacağım bir monitör olmasını istiyorum. Kesinlikle oyun oynamayacağım...
  3. Heath Ledger

Home ofis çalışıyorum Monitör önerisi lazım

Huawei D16 laptobum var ve 2010 yılından kalma philips 190V monitör ile birlikte kullanıyorum. Tüm günüm bilgisayarda geçtiği için ve 2. monitör olarak 19 inç küçük geldiği için monitör arayışına girdim. Hemen almayacağım. Mümkünse büyük (27 inçten büyük olmasın) ve gözümü yormayan kaliteli bir...
  4. Heath Ledger

900p monitör bir anda 1080p oldu

Philips 190V Monitörüm var. Baya eski bir monitör. Normalde kasamda ana monitörümdü uzun zamanlar. Sonra kasamda 2. monitör olarak kullandım. Daha sonra HP laptopta 2. Monitör olarak kullandım. Şimdi ise Huawei Laptobumda 2. Monitör olarak kullanıyorum. Bu monitör 1440*900p ancak huawei laptopa...
  5. Heath Ledger

75 hz den 240 hz ye geçmek

Eski monitörüm 2009-2010 yılında almış olduğum 19 inç 900p 75 hz olan Philips 190VW9FB/62 Monitördü. Bu cihazdan Samsung G4 modeline geçiş yaptım(24.5 inç 1080p 240 hz) Yeni Monitörü ilk kurduğumda 60 hz olarak geldi. Masaüstünde 60 hz olarak biraz dolaştıktan sonra 240 hz ye çekip öyle bir...
  6. Heath Ledger

Yeni monitörde hz ve çözünürlük ayarları hakkında yardım

Arkadaşlar samsung g4 elime ulaştı sonunda yakında incelemesi gelecek. Ndivia denetim masasında çözünürlük ve hz ayarlarken iki farklı seçenek var tekinde doğal 1080p yazıyor onda 120 hz kullanılıyor ötekinde ise pc 1080p yazıyor ve onda 240 hz kullanılıyor. Farkları nedir?
  7. Heath Ledger

Cs2 için 144hz üstü 24 inç monitör önerisi

Hard Cs2 oyuncusuyum ve monitörüm 900p 75 hz 15 yıllık monitör. Artık değişim zamanı geldi. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 5000₺. İstediğim özellikler 24 inçten büyük olmasın (24.3 felan olabilir ama 26-27 felan olmasın). mümkünse 240hz olmazsa da minimum 144 hz olması. Son olarak da sıkıntısız...
  8. Heath Ledger

Viewsonic VA2215-H Ekranda Dalgalanma Sorunu

Viewsonic VA2215 monitör aldım ve ekranın alt kısmında dalgalanmalar oluyor. Kabloları kontrol ettim sürücüleri kontrol ettim sorunu bulamadım. Çözümü bilen var mı acaba
  9. Heath Ledger

Maks 1750₺ monitör önerisi

Arkadaşlar aşağıdaki monitörden başka önerebileceğiniz monitör var mıdır bu fiyat aralığında. Garantisi iyi olsun yeter. Oyun felan oynanmayacak sadece word excel ve youtube da video izlenecek (annem babam için alıyorum)...
  10. Heath Ledger

Neden çok fazla 2k - 24 inç monitör çeşitliliği yok?

Arkadaşlar monitörlere baktığım zaman 24 inç monitörler 1080p, 27 inç monitörler 1080p ya da 2k, 32inç monitörler ise 2k olarak karşımıza çıkıyor. Neden 24 inç 2k monitör çeşitliliği pek fazla yok?
  11. Heath Ledger

900p Monitörüm var 1080p nasıl kayıt alabilirim?

Arkadaşlar Oyun içi kayıt alıp editleyip youtube a video atmayı düşünüyorum ancak monitörüm 900p olduğu için kalitede sıkıntılarım var. Ne yaparsam bu kaliteyi yükseltebilirim?
Top Bottom