Arama sonuçları: *

1. cobretti

Monster Aryond Alma Süreci

Stokların neredeyse 1-2 hafta gidip gelmesine rağmen en sonunda almayı başardım. Öncelikle ödeme açısından birsürü seçenek var. İsterseniz Mağazalarına yakın oturuyorsanız İstanbul,İzmir,Ankara gidip mağazdan teslim alabilirsiniz ya da kapıda ödeme olarak teslim alabilirsiniz ama 50TL fark...
  2. cobretti

AOC C27G2ZU/BK Nasıldır?

Sizce alınır mı? Alınmazsa Maksimum 2700TL ye ne önerirsiniz 240Hzde
  3. cobretti

Monitör Seçiminde Karasız Kaldım

240Hz olduğu için ve 2000TL fiyat bandındaki tek 240Hz monitör Monster Aryond olduğu için onu düşünüyorum ama 4-5 aydır kullan arkadaşıma ve incelemelere baktığım zaman gayet memnunlar fakat gerek Technopat gerek DA Forum olsun önermeyenler var ve genellikle ghosting sorunundan şikayetçi...
  4. cobretti

Monster Aryond A27 240HZ Alınır mı?

Fiyatı uygun geldi kullanan arkadaşım memnun olduğunu söylüyor sizce alınır mı?Alınmazsa 2000 TL bütçe ile 144-240hz monitör önerirseniz sevinirim. Mönitör Linki: https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/
  5. cobretti

144HZ monitör önerisi

Arkadaşlar 1500 TL Max butcem var onerilerinizi bekliyorum.İyi bir süre idare edebilecek bir monitor olsun Şimdiden tesekkurler 1599257582 Bu butceyi 100 belki 200 asabilirm
Top Bottom