Arama sonuçları: *

1. M

Usb type B kablosunu kaybettim

Monitorun firmware ını güncellicektim fakat Type B kablosunu bulamadım type b 2.0 beyaz renkli normalde monitorle geliyor yeni bi tane alsam uyumlu olurmu? yoksa illa monitorun içinden çıkan kablo mu olmak zorunda?
  2. M

4k 240 hz oled için 32 inç mi 27 inç mi daha iyi olur?

Arkadaşlar selam hali hazırda 540 hz 1080p 24 inç monitorum var yanına bi tane hikayeli oyunlar için 4k 240 hz oled monitor almayı planlıyorum keskin bir görüntü görmek için 27 inç mi almak gerekli 32 inç mi?
  3. M

Kırmızı piksel problemi

Arkadaşlar görsel paylaşacağım monitörü alalı 4 5 ay oldu aktif bi şekilde kullandım daha doğrusu orta aktiflikte kullandım sorunum şu monitörün sağ kısmına doğru kırmızı piksel oluştu işin garip tarafı kırmızı piksel sadece bu bölgede var ve monitor test programıyla baktığımda sadece siyah ve...
  4. M

9 9.5K arası bilindik markalı monitör önerisi

Bu fiyat bandına bilindik kaliteli bi sıkıntı çıkarmayacak monitör önerebilir misiniz??
  5. M

165 hz monitör önerisi

6k fiyat bandında alınabilicek en iyi monitörü önerebilir misiniz??
  6. M

Desktop monitoru laptop monitörüne göre görüntü çamur gibi

Arkadaşlar ikisinde 1080p ama harici bir monitorde laptop monitörüme göre görüntü aşırı bulanık laptopun ki cam gibi gosteriyor grafikleri. Monitörümde daha canlı gözükmesi için nasıl bir ayar yapabilirim? Gerçekten görüntü farkını hissettim.
  7. M

Nvidia nsi teknolojisi ekranda yırtılmalar oluypr

Arkadaşlar normalde laptop kullanıyorum laptopta mux switch özelliğim yok ekran kartı gtx 1650ti tv ye bağladığımda nsi teknolojisi devreye giriyor fakat onu kullanıyorum çok güzel performansta veriyor ultra ayarda 70 80 alıyorum 720 p den 1080p ye upscale sırasında ama ekran da yırtılma ve...
  8. M

120hz Cs go için yeterlimi?

120 hz cs go için yeterlimi yoksa illaki 144hz olması mı lazım
  9. M

120hz ile 144hz arasında fazla akıcılık farkı varmı?

120hz ile 144hz arasında fazla akıcılık farkı varmı?
  10. M

120hz vs 144hz Arasındaki fark?

120hz İle 144hz arasında fazla bir fark varmıdır?
Geri