Arama sonuçları: *

1. edd123

Çözüldü✓ Nvidia özel çözünürlük kullanmanın garantiye bir zararı olur mu?

Merhabalar, mevcut monitöründe 144hz alamıyordum ve yeni bir kablo alacaktım lakin başka bir forumda özel çözünürlük ile bu durumun çözülebileceğini gördüm. Aynı forumda bir başkası bunu yapmanın ürünü garanti kapsamından çıkarabileceğini söyledi. Doğruluk payı var mı? Aynı zamanda bunu...
  2. edd123

144Hz HDMI Kablo Önerisi

MSI 23.6" OPTIX G24C6P 144Hz 1ms monitör ve gt730 ekran kartında 144Hz alabileceğim, mümkünse altın uçlu HDMI önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  3. edd123

Monitörümden 144hz görüntü alamıyorum.

Monitörüm 144hz 1ms destekliyor fakat kutunun içinde gelen hdmi kablosu ile 144hz alamıyorum. Ekran kartım gt730, monitörüm de bu. Nvidia denetim masasinda da görüntü ayarlarında 144hz yok. neden olabilir? Edit: yeni konu açmamak için bunu yükselttim. GPU'da DP girişim yok. yeni ve üst seviye...
  4. edd123

Çözüldü✓ Monitör kendi kendine kapanıp açılıyor?

arkadaşlar birkaç gündür monitör kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. belirsiz aralıklarla açılıp kapanıyor bazen 5 dakikada bazen 1 saatte bir kez. hd5750 ile HDMI kablosu ile bağlı. sorun nedir sizce? İlk başta ısındığı için diye olabilir diye düşündüm ama alakası yokmuş. Monitör bu.
  5. edd123

Cift monitor hakkında

Aynı bilgisayara 2 monitör bağlarsam tek gibi kullanabilir miyim yani tek fareyle 2 monitörde de gezebilir miyim
Geri