Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Monitörün Windows 10 için driverı yok

Philips 221V8 monitör aldım kullanım klavuzunda sitemizden cihaz driverını ve smart control yazılımını indirmeyi unutmayın yazıyordu ama sitesine girdiğimde smart control windows 7 driver windows 8 driver ve isimsiz bir dosya var windows 7 driverını indirsem sorun olur mu? yada isimsiz belgeyi...
  2. Billur İbrahim

Hangi monitörü almalıyım?

https://m.n11.com/urun/aoc-22b2h-215-5ms-full-hd-led-monitor-1362712?magaza=deltabilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_campaign=akakce_genel&v=0.20.3&utm_medium=cpc...
  3. Billur İbrahim

2. el 600 tl monitor

Asus VZ239Q ips, 75 hz, free-sync 23 inç monitör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 877627810 bu monitorun sahibi evimizin hemen yakınında babam aradı telefonda 600e indigidince belki dahada iner monitor gayet iyi gibi yanında adaptör ve dp hdmi ve vga kablolarından biri...
  4. Billur İbrahim

bu fiyata f/p monitör önerisi?

700 tl bütçemvar ama 1k ya kadar uzayabilir bu fiyatlarda güzel monitor atarmısınız
  5. Billur İbrahim

bu monitor hiçbir yerde niye yok?

ben dell alienware aw2518h 240 hz monitor almak istiyorum ama hiçbiryerde bulamıyorum heryerde stokta yok diyor biraz süre sonra farkettimki çoüu dell ürünü internette yok(kendi laptopum dahil) nerdeyse hiçbiri yok yani neden ve lütfen siz bu monitörün linkini atabilirmisiniz?
  6. Billur İbrahim

monitor olarak hangisini almalıyım

ben oyunlar için iki tane 165 hz bir tane 240 hz monitor alıp üç monitor kullanmayı düşünüyodum dün a101 e içecek almaya gittim tam içecek yerine gidecekken yanımda bi tv gördüm 49 inç hı level android smart tv 3 hdmı girişli usb girişleri var wıfı bluetooth güç tasarrufu falan hepsi var...
  7. Billur İbrahim

en ucuz 240 hz monitor

yeni bilgisayar topliyacağım yanınada 2 tane 240 hz ve 1 ms lik monitor alacağım (0,5 ms de olabilir) bu kraterlerde en ucuz monitor nedir?
Top Bottom