Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Monitor sol üst köşe kırıldı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Az önce monitör yere düşüp kırılmış sol üst köşesi. Bu tamir edilebilir bir şey midir?
  2. L

Msi g241 ust çerçeve

Arkadaşlar selam. Dün sipariş ettiğim monitör geldi fakat üst çerçevesinde ufak bir açıklık var sizce sorun yaratır mı bu uzun vadede?
  3. L

MSI monitör önerisi

Herkese selam. MSI, Hepsiburada KDV indirimi başlatmış. Bu 3 monitör arasında ne farklar var ben ekranın va ve ips olmasi dışında. Siz hangisini onerirsiniz? 1-https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000S7TKU...
  4. L

Yardım Minidisplay port

Arkadaşlar selam. Laptop'a monitör almak istiyorum fakat aklıma bir soru takıldı. Benim laptopta display port yerine minidisplay port var. Buna sanırım dönüştürücü gerekecek. Sizce 144hz almada herhangi bir sorun yaşar mıyım daha önce bunu deneyimleyen oldu mu?
  5. L

144hz monitör önerisi bütçe: 2k

Herkese iyi günler. Bende 2060 ekran kartlı laptop var ve buna bir ekran almak istiyorum fakat çok fazla monitör var ve açıkçası biraz da uzak kaldım son teknolojiden 144hz olması kaydıyla monitör onerebilecek var mi? Tavan fiyatı olarak da 2k diyebiliriz. forumda gördüklerim arasında bunlar...
Top Bottom