Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

144hz monitör önerisi

Arkadaşlar 144hz 1ms ips panel monitör ihtiyacım var bütçem 1800.2000 arası aoc24g2u xg2405 asus vg249q var bildiğim başka bi öneriniz var mı
  2. zumzum misali

Asus TUF VG249Q ve diğer monitörler

Arkadaşlar masam küçük olduğu için aoc 24g2u gibi modeller uymuyor bunlar biraz daha oturaklı olduğu için uyuyor ips panel olması önemli ve 1800 ila 2000 tl bütçem var önerebileceğiniz monitör var mı ve bu monitör nasıldır ölü pixel ışın sızması vs ekstra dp kablosu ne kadara mal olur
  3. zumzum misali

aoc 24g2u kullananlar bakabilir mi lütfen

Arkadaşlar masamın uzunluğu 47 cm yani dikey olarak klavyem 20 21 cm arası ve 1 2 cm ileride kullanıyorum geriye 24 cm kalıyor klavyem logitech g213 şimdi sorum şu geri kalan yere bu monitör sığar mı ayakları yana falan açılıyor bi bakar mısınız size zahmet ayaklar arası uzunluğu ve uzun...
  4. zumzum misali

aoc 24g2u masama sığar mı

bu monitörün 2 tane ayağı yana ayrılıyor ya klavye falan koyuyorum acaba engeller mi nasıl öğreneceğim ölçülerini falan ne yapmam lazım
  5. zumzum misali

144hz monitör önerisi lütfen

Bütçem 1800-2000TL Arkadaşlar genellikle single player oyunlar oynuyorum arada rekabetçi ama çok sayılmaz o yüzden ips olursa aslında daha iyi olur renklerin güzel görünmesini istiyorum 2 ips 1 tane va panel monitör buldum nasıllar sizce hangisini önerirsiniz 1. Msi...
Geri