Arama sonuçları: *

1. GameloG

Monitör standı lazım

Monitörün ayaklarını pek begenmedim ve duvar montaj yuvasından vidalanan masaya sağlam oturan mümkünse yukarı asagi hareket imkanı sağlayan uygun bir aparat var mı bildiğiniz
  2. GameloG

Gaming gecesinden aldığım James Donkey 24" monitör geldi

Monitör bugün elime ulaştı ve testlerini yaptım hiçbir ölü pikselle karşılaşmadım . Kutu içerisinden DP kablosu çıkması örnek nitelikte. Yalnız alacakları şimdiden uyarayım malzeme kalitesi 27"ilk modeliyle aynı değil ayak kısımlarının içi metal dışı ise sert plastik ekran kısmı slim değil...
  3. GameloG

Yardım Çerçeve içindeki siyah kısım

Arkadaşlar monitör yeni geldi bu siyah kısım nedir bana çok saçma geldi
  4. GameloG

Yardım Lütfen yardım eder misiniz jd24"

Şuan bir kasa sistemin yok James Donkey 24" monitörüm geldi DP kablosuyla birlikte şuan windows7 yüklü bir laptopum var ve HDMI kablosuyla bağlıyorum monitörü acinca laptop ekranı gidiyor monitöre de bir şey gelmiyor ne yapmam lazım nasıl kontrol edeceğim. Not: monitörü açınca James Donkey yazısı...
  5. GameloG

Yardım Gaming gecesi 24"jamesdonkey mi 27"gamepower mı

Lütfen başka monitörler önerme den James Donkey 1100e kadar gamepower 1500e kadar hangisi alinmali ?
  6. GameloG

Öneri Max 1600tl'ye alınabilecek en iyi VA monitör nedir ?

1660super kullanacağım . oynayacağım oyunlar pubG GtaV FIFA witcher3
  7. GameloG

Çözüldü✓ James Donkey 24" 1ms 144hz İncehesap alınır mı?

James Donkey JD24FG1MS144 1MS 144Hz Samsung VA Panel Samsung VA panel olması ve 1300tl'lik fiyatıyla f/p gibi duruyor önerir misiniz ?
  8. GameloG

Yardım Sistemime göre 75hz mi 144hz monitör mü ?

Alacağım sisteme göre uyumlu verimli monitör nasıl olmalı ve önerileriniz nedir
  9. GameloG

Yardım 1500tl bütçeye 1ms 144hz monitör

1600af 1660super sistemli bilgisayarımda kullanacağım FPS oyunları oynuyorum
Geri