Arama sonuçları: *

1. EmilBreivik

Gaming monitör önerisi

Dostlar selam. Yaklaşık 1 hafta önce Vatan'dan Viewsonic VX2418C aldım ve 1-2 gün kullandıktan sonra video , film izleme kısmında bir dalgalanma oluyor ekranda. Film veya youtubeda bir şey izlerken ekrandaki siyah boşluklarda dalgalanmalar ve çizgiler çıkıp çıkıp gidiyor. O yüzden farklı bir...
  2. EmilBreivik

Viewsonic VX2418C monitörde video izlerken alt kısımda çizgiler çıkıyor

Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum. YouTube'da video izlerken eğer video tam ekran olduğunda alt ve üst kısımda siyah boşluk oluyorsa, o videonun alttaki siyah kısmında yanıp sönen, düz, kare vs. gibi çizgiler çıkıyor ara sıra. Az önce yine oldu ama kayda alamadım, sadece çizgilerin çıktığı...
  3. EmilBreivik

RTX 2060 için monitör önerisi

Arkadaşlar 2-3 saat önce konu açmıştım fakat tekrardan açmak istedim. Kasayı az önce aldım ve denemek için kuzenimin Asus monitörüne bağlamak istedik, fakat resimde de görüldüğü gibi ben de 1 tane çıkış varken onun kasada 4 tane falan çıkış vardı. Onun kablosu da HDMI gibi değildi, biraz daha...
  4. EmilBreivik

Gaming monitör önerisi

Dostlar merhaba, kendime gaming bir monitör almak istiyorum. Fakat hangisi iyidir kötüdür bilemiyorum, fiyat olarak da yüksek bir şey olmasına gerek yok. Maksimum 3500'e kadar olursa iyi olur. Önerileriniz nelerdir?
Geri