Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

Bu monitörlerden hangisini seçmeliyim

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/758602-805862-839498-844727-848574/samsung-odyssey-g3-27-ls27ag320nuxuf-s27ag32_msi-optix-g271c_aoc-q27g2e-bk_samsung-odyssey-g5-27-lc27g55tqbuxuf-c27g55t_lenovo-legion-y27-30/ aklımda bu monitörler var ilk 3'lü özellikle aklımı kurcalıyor. Aralarından...
  2. Mustafa_

5000 TL civarı 27" monitör önerisi

Aslında 2K bir monitör alacaktım fakat fiyatlar çok yükseldi. Sanırım bu fiyat bandında 2K monitör bulmam biraz zor. 27"den aşağıya inmek istemiyorum büyüklük olarak. Kendim de birkaç monitör buldum sizin tavsiyelerinizle karşılaştıracağım. Almadan önce karar verdiğim monitörü bir kez daha...
  3. Mustafa_

Düşük bütçe ile alınabilecek 2.Monitör tavsiyesi.

Öncelikle aklıma takılan bir soru var. 2.monitörler sistemi ne kadar zorlar? Sistemim (1660 Super r5 3500x 16gb gskıll ram.) Ana monitörüm monster aryond. 2.monitör alsam bir sorun oluşur mu? 2.Monitör için max 500 tl fiyat düşündüm. Video izlemek için kullanacağım için bu bütçeye bir şeyler...
  4. Mustafa_

Monster Aryond Monitör hakkında sorularınızı bu konuya yansıtabilirsiniz.

Monster Aryond Monitör kullanıyorum ve bu aralar birkaç soru gördüm ama şu sıralar foruma yeterince vakit ayıramıyorum bana bu konu altından sorularınızı iletirseniz en kısa sürede müsait olduğum zaman cevaplamaya çalışacağım gözümden kaçmamış olur diye düşündüm amacım yardımcı olmak yanlış...
  5. Mustafa_

Monitörün Hz değerini nasil ayarlayabilirim?

Monster aryond monitör var elimde ama şuan 60hz de çalışıyor nasıl 240Hz e çekebilirim ?
  6. Mustafa_

Monster aryond monitör

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ sipariş verdim ve bir şey merak ettim sizce bu monitör tahmini kaç yıl gider (yeni oyunlar anlamında soruyorum)
  7. Mustafa_

GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB Curved Gaming Monitör

GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör 2.100 Tl değermi yoksa bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim şuan indirimde amazonda 2.400tl gözüküyor crvaplar için şimdiden teşekkürler
Top Bottom