Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Öneri 7800x3d ve 4070 super için öneri

Arkadaşlar valorant ve mmorpg ağırlıklı çok nazır hikayeli oyun oynuyorum acaba bana 2k 240hz mi 1080p 360hz mi monitör daha iyi olur en uygun mümkünse beyaz monitör önerebilir misiniz ?
  2. MovesLikeJaggeR

Yardım Monitör güç geliyor sonra kararıp gidiyor

Arkadaşlar hali hazırda gece işten gelip kullandığım pc şuan monitör açılıyor ve ekran gelip yavaştan kararıp ekran komple gidiyor neden yapıyor olabilir acaba kabloları kontrol ettim
  3. MovesLikeJaggeR

Öneri 9k ya kadar 27" ips 2k monitor onerisi

Max 8-9k ya kadar 2k 27" ips monitör arıyoruz arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/dell-g2724d-27-in-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-gaming-monitr-p-HBCV00004SCNJM?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail...
  4. MovesLikeJaggeR

Öneri 4000tl civarı monitör önerisi

Arkadaşlar minimum 24" 144hz bir monitör arıyoruz kuzene maks 4k civarı olacak nasıl bir monitör bulabiliriz?
  5. MovesLikeJaggeR

Yardım 2 pc yi 1monitörde kullanmak

Biraz araştırdım kvm switch ile oluyormuş.Benim monitör de vga çıkışı yok bunun için toplam da hangi parçaları almam gerekiyor 1kvm switch 2 tane vga kablosu 2 tane yazıcı kablosu galiba(tam adını bilmiyorum) vga çıkışı olmadığı içinde 1 tanede hdmi to vga mı almam gerekiyor. Bu konu da bilgisi...
Top Bottom