Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

Sizce hangi monitöru almalıyım

LG UltraGear 24GN60R-B 23,8 inç UltraGear Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörü Yoksa lenovo region R25i-30 mu
  2. M.Barisk

İmzamdaki Sistemle 1440p Monitöre geçiş yapsam sıkıntı yaşarmıyım ?

imzamda var yinede yazıyorum ama sistemim ryzen 5 5600 rx 6700xt ve 16gb ramim var 1440p monitöre geçiş yapsam sıkıntı yaşarmıyım yoksa güzel bir 1080p ips hdr destekli falan monitörmü alsam şu anda kullandığım monitör Philips 242e1gaj VA panel 144hz ve ghosting var bu yüzden değiştirmek...
  3. M.Barisk

Bu Lenovo 29'' 90hz monitör alınır mı

https://www.itopya.com/lenovo-29-l29w-30-90hz-4ms-dp-hdmi-freesync-ips-wfhd-monitor_u19877
  4. M.Barisk

Yardım Monitörümün Sağ Alt Köşesinde Leke veya ölü pixel çıktı

arkadaşlar selamlar aralık 2020 tarihinde philips 242e1gaj model numaralı monitör aldım bir film izlerken ekranı kaplayacak şekilde full beyaz bir ekranla beraber monitörün sağ alt köşesinde bir leke olduğunu fark ettim kuru gözlük beziyle silmeye çalıştım fakat çıkmadı ürünün faturası var...
  5. M.Barisk

Öneri Philips 242e1gaj 23.8" 144hz 1ms

Arkadaşlar monitör 2 gündür elimde, biliyorum bu az bir süre fakat monitörü tam olarak deneyimlediğimi düşünüyorum 144hz'de kullanıyorum ancak bu monitör hakkında en fazla konuşulan bence biraz fazla abartılan eleştirilen şeyler gördüm bazı sitelerde kullanıcıların yazdığı yorum beni biraz...
  6. M.Barisk

Philips 242E1GAJ Sizce Nasıl?

Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör Arkadaşlar yeni monitör aldım sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum https://www.hepsiburada.com/philips-242e1gaj-238-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000ZKEVS?magaza=Tekramarket
  7. M.Barisk

Çözüldü✓ Monitör Alacağım Fikirlerinizi Bekliyorum

https://www.trendyol.com/asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545 Arkadaşlar alacağım monitör bu linkte siz ne düşünüyorsunuz alınır mı? daha ucuzu olanı varmıdır özelliklerine göre düşünceleriniz neler ?
  8. M.Barisk

Yardım FreeSync Desteklemeyen Monitörü Program İle FreeSync Destekli Yapmak Mümkünmü ?

Arkadaşlar youtube'da geziyordum CRU diye bir program duydum Monitörü Freesync yapabiliyomuş bu neyin nesidir bilen varmı ?
  9. M.Barisk

Monitör Overclocklama Güvenlimidir (AMD)

Arkadaşlar Selamlar Şu anki kullandığım monitör philips 220ws8fb/00 1680-1050 modeli eski bir monitör 60hz destekliyor bazı videolara baktım 70'e hz e kadar çıkarabiliyorlar sizce bu güvenlimidir ekrana bir zarar verir midir ?Ekran Kartım Rx 570
  10. M.Barisk

(MS) Tepkime Süresi

Arkadaşlar Selamlar 144Hz bi monitör almayı düşünüyorum 60hz in yanında farkedilir bi performans sunar mı ? bir sorum daha olucak monitörün MS yani tepkime süresi 5ms fakat tepkime süresi deyince bir şey anlamıyorum farkedilebilir bir özellikmidir ? Yani 1 MS ile 5 MS mönitör arasında çok fark...
  11. M.Barisk

Parlaklık Sorunu

Selam Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere parlaklık sorunu yaşıyorum ekran kartım güncel monitörüm eski fakat eski olmasıyla alakası olmadığını düşünüyorum bu arada windows 10'u daha yeni kurdum onunla bir alakası varmı (windows update ile güncelledim) Ne yapsam parlaklık ayarlarına...
Geri