Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Oyuncu monitör önerisi

arkadaşlar arkadaşım için lazım bütçe 8.000 tl 1080p veya 2k varsa olabilir. ips 24 veya 27 inc farketmez.
  2. oğuzhan18

2k 360hz monitör geçmeye değer mi ?

arkadaşlar elimde 2 tane monitör var birisi ana monitör ips aoc 240hz yan monitör ise 144 wiewsonic bütün oyunları oynuyorum neredeyse hikayeli ve fps rekabetçi oyunlar sizce 240 ips den geçmeye değer mi yada bu monitör fiyatına göre nasıldır. bende ki olan monitör.
  3. oğuzhan18

1280x 960p ayarı yok

Cs go Özel çözünürlük mü yapmam gerek amd ayarından. Düz monitöre geçtim çözünürlük yok.
  4. oğuzhan18

yeni monitörde 2 tane ölü piksel çıktı

arkadaşlar iade etmelimiyim gaming gecesinden almıştım ama ileride sorun çıkartır heralde.
  5. oğuzhan18

AOC low input lag modu neden kapalı gözüküyor ?

Merhaba monitörde düşük giriş geçikmesi yani input lag özelliği var ama bu mod kapalı gözüküyor ana monitörüm yaptım çift monitör kullanıyorum freesyng kapalı ama neden kapalı yardım edermisiniz.
  6. oğuzhan18

2. monitör aldım ayarları yapamadım yardım

arkadaşlar amd ekran kartı kullanıyorum 2 masaüstündede simgeler var nasıl düzelteceğim yeni monitörde ne yaparsam eski monitde açılıyor her şey amd ekranlar kısmından klonlama gibi birşeye bastım ekran 1/2 gözüküyor.
  7. oğuzhan18

AOC monitör kullananlar bi bakabilir mi ?

arkadaşlar dün gece gaming gecesinden 7k fiyata bu monitörü aldım.bişi sorcam acaba osd menüsünden giriş geçikmesi ile mprt aynı anda kullanılıyor mu bu monitörde ? https://www.incehesap.com/aoc-24g2ze-bk-23-8-0-5-ms-240-hz-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-61530/
  8. oğuzhan18

AOC 24G2ZE/BK 23.8″ 0.5 ms 240 Hz alınır mı

arkadaşlar gaming gecesinde satılıyor. bitti bitecek size alınır mı ne diyorsunuz. https://www.incehesap.com/aoc-24g2ze-bk-23-8-0-5-ms-240-hz-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-61530/
  9. oğuzhan18

6.400 monitör önerisi

Merhaba monitör arıyorum yüksek hz ve ips model varsa bu fiyata öneri alacağım.
  10. oğuzhan18

gb-2428ff 23.8" 280hz alıcam gibi ( zam gelmiş)

arkadaşlar elimde normalde 144hz var ama ilerde herşeyin fiyatı yükselceği için piyasada ips ve 280hz olarak bu monitör bayadır aklımda 3 güne almayı düşünüyorum. curved olmaması moralimi bozdu ama alışırım heralde. birde 144 den 280 hz geçince belirgin fark olur heralde sadece pick atarken...
  11. oğuzhan18

Monitörde; Düşük giriş gecikmesi vs Yanıt verme zamanı

Arkadaşlar 280Hz monitör alacağım ama istediğim özellik olmadığı için vazgeçiyorum gibi geliyor bana şöyle söyleyeyim. Monitörde Ultra hız MPRT özelliği var bir de düşük giriş geçikmesi. Düşük giriş geçikmesi açınca mouse daha kaygan ve çok rahat kontrol ve flick olsun sprey kontrolü daha iyi...
  12. oğuzhan18

144 hz den 280 hz geçince fark belli olur mu

Şu anda kullandığım 144.hz viewsonic vx2458-c-mhd kullanıyorum. Bu monitöre geçmeyi düşünüyorum. Hz oyunlarda çok fark olur mu oynanışta.
  13. oğuzhan18

Monitörde; Düşük giriş gecikmesi vs Yanıt verme zamanı

öncedende açmıştım konuyu tekrar açıyorum şimdi yanıt verme süresi özellikleri oluyor monitörlerde atıyorum 5ms monitörü 2 ms moduna geçiriyor yanıt verme süresini ulta yaparsak birde fazladan düşük input lag düşük giriş geçikmesi özelliği var bunu açınca mouse çok kaygan hızlı oluyor sizce...
  14. oğuzhan18

Monitör overclock yapma

Merhaba elimde VX2458 C mhd 144Hz monitör var bunu ekran kartı ayarından 149Hz çekip sorunsuz bir şekilde çalışıyor 150'de ekran siyah oluyor sonradan kendini 144 çekiyor. Bu yaptığım şimdi overclockmu oluyor sorun çıkarmazsa böyle kullanmak isterim?
  15. oğuzhan18

144 165 hz arası monitör öneri

arkadaşım 2.5 fiyata bu hz aralarında monitör istiyor bu fiyata önerebilceiğiniz varmı acaba.
  16. oğuzhan18

240hz monitör büyük indirim kaçırmayın bence

arkadaşlar bu monitör çok pahalı olmuştu fiyatı şu an çok iyi düşmüş her hangi bi sıkıntısı varmı bu modelin ? elimde vx2458 c mhd 144 hz monitör var sizce kendi monitörümü kaça satmalıyım. indirimli monitör...
  17. oğuzhan18

Öneri monitör özellikleri response time overdrive

Merhaba bi sorum olcak monitörlerde modelden modele özellikler oluyor örnk. overdrive response time şimdi bunları en yüksek ayarlara aldığımızda ghosting azaltmaktan başka fps oyunlarında yararları nedir bunları açtığımızda 5ms modu oluyor yada daha az bi süreç şahsen ben açtığımda oyunlarda...
  18. oğuzhan18

fps oyunlarında response time önemi varmı ?

Merhaba arkadaşlar vx2458 c mhd monitöre sahibim response time ayarı var her monitörlerde olduğu gibi kademeleri standart gelişmiş ultra modları var ultraya alınca fps oyunları çok akıcı geliyor pick atarken adamlar çıkarken çok hızlanmış gibiler oluyor. response time tam olarak fps oyunlarında...
  19. oğuzhan18

Radeon Software input lag (ms)

Merhaba arkadaşlar ekran kartı ayarlarında oyun izlenimleri oluyor buradaki ms input lag yani giriş geçikmesimi oluyor acaba bir de ayarlarından Radeon geçikme önlemeyi açanlar oluyor mu işe yarıyor mu sizce?
  20. oğuzhan18

VX2458-C'de Response Time mi Düşük Giriş Gecikmesi mi faydalı olur?

Merhaba arkadaşlar VX2458 C mhd kullanıyorum bu konunun hiç çözümünü bulamadım çoğu kişi anlamıyor herhalde 2 tane özellikten sadece 1'ni açabiliyoruz düşük giriş geçikmesini açınca farede bir reflex oluyor yani daha hızlı kaymaya başlıyor hissiyatı açık ara gözüküyor. Diğer özellik response...
Top Bottom