Arama sonuçları: *

1. B

Samsung G3 24 inç 165 Hz alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-165-hz-full-hd-cercevesiz-oyun-monitoru-pm-HBC00002LSEKS Bi bakın
  2. B

144 hz üzeri fps almak

Arkadaşlar Monitörüm 144 hz. 144 üzeri fpsler bana faydalı olmaz diye düşünüyorum. Fakat oyunlarda fps sınırlayıcısının da ekran kartını yıprattığını duydum. Siz ne tavsiye edersiniz? Sınırlayıcı kullanmazsam ekran kartı daha fazla çalışıyor/ısınıyor, ama bu durum herhangi bi sıkıntı yaratmıyor.
  3. B

2500'e monitör aldım. Sizce nasıl?

https://shop.samsung.com/tr/27-space-sr75-4-ms-144-hz-cercevesiz-wqhd-monitor 27 inç QHD 10 bit bi monitör. Tek şikayetimin standından kaynaklanacağını düşünüyordum ki, vesa uyumluluğu sayesinde başka stand da takılabiliyormus. Curved değil. Görüşlerinizi bekliyorum.
  4. B

Satın alınacak üründe Ölü pixel önemli mi

Soru basit. 1-3 adet ölü pixel oynanış esnasında vs. çok önemli mi? Çok farkedilir mi?
  5. B

Ölü piksel ne kadar önemli?

Arkadaşlar bi monitör almayı düşünüyorum aoc'un ama ölü piksel sizce ne kadar önemli? 1-3 ölü piksel bulunuyor tahminen. Normal fiyatından çok daha ucuz. AOC 27 inc CQ27G2U/BK modeli. 2300 Lira sizce almak mantıklı mı? 1598614500 Reis bakar mısın? @Fiery
  6. B

27 inç mi 32 inç mi?

2K monitör buldunuz diyelim. İkisi de aynı fiyata. Hangisini alırdınız?
  7. B

VA Panel mi IPS panel mi?

Arkadaşlar, oyun için hangisi daha iyi olur. Çok nadiren film-dizi izlenecek monitörden. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden?
  8. B

27 inç fhd pixelleşme çok olur mu?

evet dostlar soru basit. cevabınız olursa aynı markanın 23 inç fhd modelini alıcam. Arada 300 lira fark var. Görüşlerinizi bekliyorum. 1598367324 Fps oyunları da oynayacağım.
  9. B

27 inç ve FPS oyunlar

Evet dostlar. Hali hazırda 27 inç monitör kullanan ve fps oynayan dostlara sorum şu: memnun musunuz? yoksa 24 daha mı iyi olurdu
  10. B

2 Monitör mü Tek monitör mü?

Arkadaşlar elimde bir imkan var. İki tane full hd 23 inç monitörü mü alayım yoksa bi tane QHD (2K) 27 inç monitörü mü alayım? İkisi de 144 hz. Çift monitörün paneli ips. 27 inçin paneli VA. Cevaplarınızı bekliyorum...
  11. B

27 inç 1080p kullanıcılarının fikirleri

Pixelleşme sorunu var mı?
  12. B

32 inç monitörde QHD pixelleşme hissettirir mi?

sorum basit. Hali hazırda qhd veya 27 inç fhd kullanan arkadaşlar da yardımcı olursa güzel olur
  13. B

Curved ekran fps'de neden sıkıntı yaratır?

görüntü odağını kolaylaştırdığından daha iyi olmaz mı? Curved kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
  14. B

Curved monitörün artıları nelerdir?

Bakıldığında daha pahalı görünüyor. Belli zamandır curved kullanan biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
  15. B

Rampage monitör alınır mı?

İyi bir marka mı? Monitörde sorun yaşasam teknik servis vs. ilgilenir mi?
Top Bottom