Arama sonuçları: *

1. S

Monitör Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor

3 hafta oncesine kadar hiçbir sıkıntı yoktu şuan monıtor rastgele aralıklarla kendini kapatıp yeniden açılıyor sizce neden olabılır ?
  2. S

Monitörüm durduk yere bozuldu

2 haftaya kadar hiçbirşey yoktu şuanda monıtor kendi kendine kapanıyor 5 10 saniye sonra tekrar açıyor bunu saat başı bi 30 40 kere tekrarlıyor 1734368386 bu arada aynı prize monıtorun guc kablosunu ve pc nin guc kablosunu takmaya çalıştıgım zaman ana kartın usb port kısmına guç gıtmıyor ve...
  3. S

2. monitorumu bilgisayarım algılarmıyor

başka bilgisayarda takır takır çalışıyor kendi bilgisayarımda monıtoru algılamıyor monıtor markası casper ekran kartım rx570
  4. S

2000 2500 lira cıvarı 144 hz monıtor

2000 2500 lira butce ile 144 hz monıtor bulunur mu ,ayrıca rx550 ile 144 hz kullanabılırmıyım ?
  5. S

lg 22mk400h göz kırpma

oyunlarda olmuyor sadece masaüstünde internette gezerken felan oluyor 2 farklı kablo denedim sorunun kablodan olacagını dusunmuyorum ayrıca ekran kartını başka bir bilgisayarda kullandım diğer bilgisayarda ki mönitörde olmuyor göz kırpma.
  6. S

2. MONITOR BAĞLARKEN SORUN YAŞIYORUM

Çift monitör yaparken ana monitörümü 2. monıtor olarak görüyor ayrıca 75 hz monıtorumu 60 a düşürüyor yardım edebılırmısınız ?
  7. S

MONITORUMU DUVARA SABİTLEMEK İSTİYORUM

Lg 21,5 İNÇ 22mk400h MONITORUM VAR DUVARA SABİTLEMEK İSTİYORUM (APARATI OYNATABILIRSEK SÜPER OLUR ) MONITORU DUVARA SABİTLEME DEMEYİN SABİTLEMEK ZORUNDAYIM :)
  8. S

MÖNİTÖRÜ DUVARA SABİTLEMEK İSTİYORUM

LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör SAHİBİYİM DUVARA SABİTLEMEK İÇİN APARAT LİNKİ ATARAMISINIZ ?
Top Bottom