Arama sonuçları: *

1. NhympexS

Valorant Monitörü 75HZ Görmüyor

Merhaba arkadaşlar özel çözünürlük oluşturarak nvida driverdan 1600x900 75 HZ Kullanıyorum Ama Valorantta 1600x900 (60HZ) Olarak gözüküyor görüntü ayarlarında ise bilgisayarım 75 hz bunu nasıl düzletebilirim
  2. NhympexS

Bilgisayardan görüntü gitti hemen çözmem lazım

Arkadaşlar 15 dk sonra canlı dersim var ve çift monitör yapmayı deniyordum yansıt kısmından sadece ikincil ekranı seçtim yanlışıkla ve laptop ekranı sim siyah olud hdmi çıkardım düzelmedi kapatıp açıyorum tuşa basılı tutup hala siyah nasıl eski haline alıcam acil cevap
  3. NhympexS

75 hz monitörümü 75 kullanamıyordum bu yöntem zarar verirmi

Arkadaşlar ben 75 hz bir monitör almştım ve sadece düşük çözünürlükte 75 hz idi bende nvida denetim masasından overclock yaparak yüksek çözünürlükte 75 denedim kabul etmedi 74 denedim olmadı 73 hertz sorunsuz oldu bu bir problem yaratırmı 73 hertzde kullansam zaten monitör 75 hz destekliyor
  4. NhympexS

Hertz sorunu düzeltmenin bir yolu yokmu

Arkadaşlar ben,m 75 HZ Monitörümde sadece düşük çözünürlükte 75hz oluyor örnek veriyorurum 1080p sadece 60 hz ama endüşük çözünülükte 75 hertz var bunu yüksek çözünürlüktede yapma şansım yokmu
  5. NhympexS

75hz monitörüm max 60 hz gözüküyor

Arkadaşlar merhaba 75 HZ Monitörüm var ve yanında gelen hdmi kablosu ile bağladım ayarlarda max 60 hertz gösteriyor bunu nasıl 75 yapıcam
  6. NhympexS

Uydulu monitör televizyon anakart desteklemezmi?

Arkadaşlar gamegarajdan bir sistem aldı geldi ve ekran kartı demonte idi taktım fanlar dönüyor bir problem yok sonra uydu girişli televizyonuma (1080p) Taktım hdmi geçtim hdmi moduna sonra sinyal yok dedi işte görüntü gelmedi gamegaraj canlı desteğe yazdı ve bana televizyonu anakartın...
  7. NhympexS

Düşük bütçeli monitör (600TL)

Düşük bir rakam ama max 650 çıkabilirm 75 hz ve hdmi olursa çok iyi olur
  8. NhympexS

Analog ne demek...

Monitörde (Analog) yazıyor ne anlama gelmekte bu
  9. NhympexS

60 hz ile 75 hz farkı ne kadar fark edilir

Selam arkadaşlar 60 hz monitör ile 75hz akıclığı ne kadar vark edser ve oyun zevkine katkısı varmıdır
Geri