Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

18 Kasım 2021 Günceliyle Uygun Fiyatlı 144Hz 1ms Monitör Önerisi

**Merhabalar dostlar. En son 1250 lira olan mönitör şimdi baktığımda 1600 liraya çıkmış. Yaklaşık 1 haftada bu fiyata ulaşmış,** öyle ki dolarda her gün 1 tl artıyor. bu tarih günceliyle uygun fiyatlı 144hz 1ms monitör arıyorum. ekranı 21.5 inç olursa güzel olur çok büyük olursa gözümü yorar...
  2. İsmail Crin

Nvidia Ekran kartında FreeSync ne faydası olur?

Selamlar. ACER Eg220qp 21.5" monitör almayı planlıyorum. Monitör 144Hz 1ms TN Panel ve FreeSync özelliği var. Bildiğime göre AMD: FreeSync Nvidia: G-Sync oluyormuş. Benim Nvidia GTX 1650 Ekran kartım var bu ekran kartında o Sync özelliği çalışır mı? Nvidia denetim masasından GSYNC mi açılır...
  3. İsmail Crin

Monster Aryond a27 V1.1 sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba, ileride bütçem olursa ve fiyat artmazsa monster aryond a27 v.1.1 almak istiyorum. valorant için konuşacağım sistemim valorantta maksimum 150fps değerini verebildiğini gözlemledim. bu monitör ise 240Hz bir monitör. bunu alırsam, g sync açarsam akıcılık, yırtılma gibi olaylar görülür mü...
  4. İsmail Crin

Fps ve Hz eşit mi olmalı?

Merhaba, diyelim ki 75Hz bir monitörümüz var. vsync açarak 75fps'e kitliyorum bilgisayarım 75fps alacak kadar güçlü. Şimdi ise 240Hz bir monitörümüz var, vsync açsam bile sistemim 240fps alacak kadar yeterli değil. 280hz olması hani önden görme vs diyoruzya o. yani 240Hz monitör olunca illa...
  5. İsmail Crin

Yardım Oyunlarda Çözünürlük Sorunu

Merhabalar 1280x1024 destekleyen bir monitörüm var, oyunlarımı genelde bu çözünürlük üzerinden açıyorum, ancak çözünürlük ayarına geldiğimde en yukarda 1920x1080 ayarını da görüyorum. onu seçtiğim zaman Hz olarak hata veriyor. bu çözünürlüğü silmenin yolu falan yok mu? Gta5 yükledim otomatik...
  6. İsmail Crin

Monitor Hertzi Düştü Nasıl Oldu Anlamadım :D

Merhabalar ben ismail monitorlerde hertz ne demek öğrendikten sonra monitorumun 75Hz desteklediğini öğrendim sonra direk 75Hz'ye çıkarttım uzuuuun süre böyle kullandıktan sonra monitorun sadece 60Hz ye düştüğünü gördüm Çözünürlülük ne kadar dşerse düşsün 75Hz yi göremedim hatta gta 5 de bile...
Top Bottom