Arama sonuçları: *

1. 3

AOC 24G2U Alternatifi monitör?

Arkadaşlar selamlar. Vatandan aldığım 24G2U monitörüm, 70 gün sonra ekranda dikey çizgi çıkması sebebi ile iade kararı çıktı. Şimdi haliyle yeni monitör alacağım fakat 24G2U dan çekiniyorum, fazlaca sorunu var, şansımı denedim tutmadı :D Fakat bu sorunları göz ardı edersek monitörden aşırı...
  2. 3

VIEWSONIC 27" XG2705 veya muadil monitör önerisi?

Arkadaşlar selamlar, Vatandan almış olduğum AOC 24G2U monitörümde dümdüz siyah çizgiler çıktığı için 70. gününde servise göndermiştim. Bugün iade kararı çıkmış. 2050 TL'ye almıştım, bide keyifli garanti yaptırmıştım. Şimdi haliyle monitör almam gerekiyor. Aslında monitörden aşırı memnundum fakat...
  3. 3

AOC 24G2U 144hz seçemiyorum?

arkadaşlar selamlar. Kendi kutusundan çıkan DP kablosu ile monitörü, Zotac GTX 1660Super e bağladım, nvidia ayarlarında sadece 120hz e kadar var, monitörün kendi ayarlarında vs de ekstra bir şey bulamadım. sorun nedir acaba ne yapmam gerek? Kendi kablosu DP1.2 kablosu değil mi acaba? 1604752880...
  4. 3

AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405

Selamlar herkese, bütçe normalde 1500-1700 civarlarıydı fakat malum dolar vs fiyatlar her gün üzerine koyarak artıyor. Gecikmeden alma niyetindeyim. Vatan bilgisayardan gidip alacağım. Monitör video kurgu işlerinde de kullanılacak, oyun olarak ise genelde hikayeli oyunlar ve bol bol yarış...
Geri