Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Çift Monitörde Tek Monitörün Printscreen'ini Nasıl Alırım?

Çift Monitörde Tek Monitörün Printscreen'ini Nasıl Alırım? Şuan printscreen aldığımda iki ekran birden yan yana görüntü alıyo. Oyun içi ekran alıntısı aracı kullanılmıyo nasıl ss alabilirim?
  2. BSTXN

Yardım (KABLO BOZUKMUŞ) Hdmi ile görüntü alıp Display Port ile alamıyorum. Sıkıntı Nerde?

Bu display port kablosunu Asus VP249QGR monitörüm için satın aldım. Kabloyu ekran kartının 3 portu ile de denedim hiç bir şekilde görüntü alamadım. Sadece hdmi ile alabiliyorum görüntü, hdmi ile sıkıntı yok ama 2. monitörüm hdmi olduğu için ve ekran kartımda 2 tane hdmi girişi olmadığı için...
  3. BSTXN

60hz'den 144hz'e geçtim...

ASUS VP249QGR aldım. O kadar muhteşem iyi güzel harika ki, sanki artık kasmadan görüyorum ekranı 60hz'de kasıyo gibi oluyo böyle aşırı güzel bişey imkanı olan 144hz'e kesin geçsin bence.
  4. BSTXN

Asus VP249QGR DP Görüntü Alamıyorum Yardım!

Monitör yeni geldi, dp olarak https://www.hepsiburada.com/dark-1-5-metre-dp-to-dp-display-port-kablo-kilitli-dk-cb-dpl150-p-BS50374?magaza=Teknobiyotik bu ürünü aldım. hdmi ile görüntü alabiliyorum ama dp ile görüntü alamıyorum. monitör ayarlarından dp'yi de seçtim ama görüntü gelmiyor. kablo...
  5. BSTXN

Öneri Display Port Kablosu Önerisi

Hepsiburada'dan Asus VP249QGR adlı monitörü alıcam yanına da bir de hepsiburadadan dp kablosu max 50-60 lira olursa güzel olur. önerebilir misiniz?
  6. BSTXN

Bu monitörü alıyorum sıkıntı var mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27
  7. BSTXN

ASUS VP249QGR Monitörde Nvidia Freesync Var Mı?

ASUS VP249QGR Monitörde Nvidia Freesync Var Mı?
  8. BSTXN

Asus VG249Q alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html Bu fiyata alınır mı? Ghosting, ışık sızması gibi sorunları varmış sanırım doğru mudur?
  9. BSTXN

Öneri 1600TL 144hz IPS Monitör Öneri

Bu monitör bi ara indirimdeydi 1800 liraydı, yine düşerse alınabilir mi? Tasarımını çok seviyorum. Bütçeyi 100-200 daha açabilirim sanırım ne önerirsiniz?
  10. BSTXN

Monitör Hertz'ini ayarlayamıyorum

Alt Tab atarken siyah ekranda beklememek için bi çözüm gördüm burdaki 59hz'i 60 yapın diyordu bunu 60 yapıyorum sonra 2. görseldeki kısım en yüksek hertz'den bir aşağısına düşüyo DVI TO HDMI dönüştürücü kullanıyorum. Anladınız mı bilmiyorum ama şöyle diyim üstteki görseli 60hz yapınca...
  11. BSTXN

60hz'den 144hz'e Geçmek Çok Mu Farkediyor?

60hz kullanıyorum bilgisayar alırken evde olan monitörü değerlendiriyim dedim, yaza belki 144hz monitör alma ihtimalim var, 60'tan 144'e geçenler "Ben daha önce oyun oynamıyomuşum" gibi şeyler söylüyo. Para biriktirip 144hz monitör ne olursa olsun almalı mıyım? (Valo oynuyom)
  12. BSTXN

Ekranda kırmızılıklar çıkıyor.

Arkadaslar monitorüm samsung 206bw 10 yıllık falan 2-3 gündür genellikle böyle siyah kontür olan yerlerin altinda bu gibi kirmizi pikseller çıkıyor monitörüm mü bozuluyo? DVI TO HDMI DÖNÜŞTÜRÜCÜ VAR.
  13. BSTXN

Monitörümün paneli ne?

Baya eski monitör adı Samsung SyncMaster 206BW Bundan: Renkleri falan hoşuma gidiyo kötü gelmiyo da hiç bi yerde bulamadım panelini
  14. BSTXN

144hz monitör alıp 60hz monitörle çift monitör olarak kullanırsam nolur?

144hz olan monitör 60hz olarak çalıştığını duydum doğru mudur? 1605186667 ? @Çikohan
  15. BSTXN

Bu fiyata bu özelliklerde monster monitör!

Aryond A27 V1.1 eylülün ilk haftası stoğa gelicekmiş eğer yine 2000 tl den satışa sunulursa bu özellikler bu fiyata alınabilcek 27 İNÇ 240HZ 1MS VA PANEL monitörün bi sorunu var mı? alınır mı? kullanan varsa
Top Bottom