Arama sonuçları: *

1. AltugÖzdmr

Çözüldü✓ VG258QR monitörde Ölü Piksel ve Görünen Pikseller

Arkadaşlar merhabalar, Vatan Bilgisayar'dan 2 gün önce (03.11.2022) aldığım Asus VG258QR modelinde monitörde 1 adet ölü piksel var ve ölü piksele ek olarak monitörde sadece masaüstünde gözüken ekranın sağ üstünde pikseller gözüküyor ne yapayım ve ekranın sağ üstünde olan şey nedir? Fotoğrafları...
  2. AltugÖzdmr

Yardım Dün Vatan'dan Aldığım VG258QR Monitörde Bugün Ölü Piksel Çıktı

Dün Vatan'dan VG258QR Modeli Monitörü aldım. Dün alırken kontrol ettim, evde de geldim kullandım ölü piksel yoktu bugün ise açtığımda monitörde ölü piksel var ne yapmam lazım?
  3. AltugÖzdmr

Yeni Aldığım Asus Monitör Açılmıyor

Yeni monitör aldım kasa ile birlikte. PlayStation ile de denedim HDMI ile de denedim ama görüntü yok. Daha doğrusu monitör açılmıyor
  4. AltugÖzdmr

Lenovo G24-20 vs Asus VG258QR

Arkadaşlar soru başlıkta cevap verirseniz çok sevinirim
  5. AltugÖzdmr

Asus VG258QR vs Dell G2422HS

Bu iki monitörün arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Asus'da pivot özelliği var fakat Dell'de yok sanırım ayrıca Asus 0.5 ms Dell 1 ms ama Del IPS panel Asus ise TN panel. Benim günüm genellikle CS:GO Faceit/DM arasında geçiyor. CS:GO dışında nadiren de olsa R6 ve geceleri chill FM oynuyorum...
  6. AltugÖzdmr

Asus VG258QR vs Dell G2422HS vs Benq XL2411K

Merhabalar selamlar, bu bütçelerde bu üç monitör arasında hangi monitörü önerirsiniz? Önceliğim pivot olması ve gerçekte yansıttığı gecikme değerinin minimum olması. XL2411K 144 hz 1 ms G2422HS 165 hz 1 ms VG258QR 165 hz 0.5 ms
  7. AltugÖzdmr

Asus VG258QR 24.5" 0.5ms

Bu monitör nasıl beyler alınır mı? TN olması dışında yorumlar mısınız? TN olması benim tercihim.
  8. AltugÖzdmr

Rekabetçi bir oyuncu için TN vs IPS panel

Arkadaşlar merhaba ciddi bir şekilde CS:GO oynayan bir oyuncuyum ve sizlerce kaliteli 1 ms IPS bir panel mi önerirsiniz yoksa 0.5 ms TN panel mi?
Top Bottom