Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

Sürekli ekrana hdmı ve analog diye uyuyarı veriyor sorunun nerden kaynaklandığını bulamadım
  2. theAhm3t

Ekrana tıklayınca ekran titriyor

normalde hiç olmazdı, son zamanlarda elektrik çok kesiliyor haftanın 2 3 günü elektrik gidip geliyordu şu an da da ekran arada bir flaş atılmış gibi anlık patlama yapıyor yada titreme yapıyor nedeni ne olabilir nasıl düzelir?
  3. theAhm3t

Yardım Mönitörde 3 çizgi var

arkadaşlar bazı oyunlarda ve bazı videolarda bu çizgi beliriyor demin ' the ıncredible turkü 'izliyordum ve çizgi sayisi video girince artti nfs oynarkende haritayi açınca beliriyor arada sebebi nedir? mönitörüm asus vg27vq
  4. theAhm3t

Yardım Mönitörde 3 çizgi var

arkadaşlar bazı oyunlarda ve bazı videolarda bu çizgi beliriyor demin ' the ıncredible turkü 'izliyordum ve çizgi sayisi video girince artti nfs oynarkende haritayi açınca beliriyor arada sebebi nedir? mönitörüm asus vg27vq 1677413532
  5. theAhm3t

Monitörümde sıkıntı var

Youtubeden 1440p 60fps video açıp tam ekran yaptıgımda video kasıyor ve eski televizyonlardaki gibi yırtılma gibi şeyler oluyor neden? bu arada arkada forza horizon 4 açık etkiler mi? tam ekrana almayınca sıkıntı olmuyor monitör : asus tuf gaming vg27vq
  6. theAhm3t

Monitörum nasıl 165 Hz yaparım

Monitör 165hz ama 60hz veriyor nasıl oluyor bu bilmiyom Monitör Asus tuf gaming vg27vq
  7. theAhm3t

BU MONİTÖR NASIL?

Asus TUF Gaming VG27VQ alınır mı tavsiye eder misiniz?
  8. theAhm3t

bu monitörü alacam nasıl yani fp mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html fiyatına göre eksik kalır mı ?
  9. theAhm3t

1000 1500 tl arası monitör

en fazlaa 1600 tl bütçem var daha çıkamam önerileriniz için şimdiden teşekür ederim
  10. theAhm3t

Mönitör Tavsiyesi bütçem 1.600 TL

144 hz monitör önerisi bütçem en fazla 1.600 tl 75hz olursada bütçem 1k 75 hz de olabilir hatta o olursa daha iyi olur
  11. theAhm3t

700 TL'ye monitör tavsiyesi

700 TL'ye monitör tavsiyesi 75hz olsun benim bulduklarıma bakar mısınız https://m.n11.com/urun/acer-ek220qabi-umwe0eea01-215-5-ms-75-hz-full-hd-va-d-sub-hdmi-monitor-1354643?magaza=tamerkenger&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI9rqmhMP16wIViKkYCh1rTADtEAkYASABEgJNQPD_BwE...
  12. theAhm3t

Bütçem 800 tl ekipmanlar

monitör kulaklık mouse klayve tavsiyesi klayve rbg olsun bütçem en fazla 800 tl
  13. theAhm3t

monitör tavsiyesi istiyorum

700 tl olsun oyun için kullanacam
Top Bottom