Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Tavsiye F/P IPS Oyuncu Monitörü

144 hz veya 165 hz olcak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum . 24 inch ve 1080p olacak. Şimdiden herkes teşekkürler.
  2. A

( TAVSİYE ) F/P 24 veya 31 inch Monitör

Arkadaşlar yazılımcı bir abimiz kendine 2 tane 24 inch monitör almayı düşünüyor tavsiyeleriniz nelerdir. Toplam 2 monitör olcak şekilde toplam max 3000 tl bütçe var . Yada 31 inch veya daha üstü olcak şekilde 1 tane ultrawide monitör.
  3. A

Max 2000 TL ACİL Monitör Önerisi

En küçük 27 inch olcak şekilde mimar ofisim için bir monitör alıncak eğer ultra wide bir üründe varsa bu fiyatlara o daha iyi olur hz yüksekliği veya gecikme süresi çok önemli değil aynı zamanda hoparlör olması büyük bir önceliğim .
  4. A

Monitör için Hareketli Stand

Merhaba monitör aldım lakin pivot değil her türlü hareket kabiliyeti olan uygun fiyatlı bir monitör standı önerebilir misiniz ?
  5. A

2K monitörde çözünürlüğü düşürünce görüntü çamur gibi oluyor . Normal mi ?

https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/ Arkadaşlar bu monitöre sahibim 2k dışında başka çözünürlüklerde görüntü çamur gibi oluyor sizce bu normal mi yoksa kalitesi mi iyi değil monitörün ? Aynı zamanda benim gördüğüm 2k görüntü bana böyle çok net...
  6. A

Anakarttan görüntü almak

Bilgisayarımda ekran kartından hdmi ile görüntü alıyorum . Elimde 2. bir monitör daha var ve bunuda anakarta takmak istiyorum çünkü vga soketi var ekran kartımda vga yok anakartıma takarak nasıl görüntü alabilirim , hem ekran kartından görüntü alırken 2. ekran görüntüsünüde anakarttan...
Top Bottom