Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Monitörümde ghosting var mı ?

Ağır çekim videodan çekip ss aldım yeni monitörümde 1 adet ölü piksel çıktı ama ghosting tam anlayamadım önceki monitörümde arkadaki 2.kopya siliüet yoktu bunda var bu ghosting mi oyunda farkedermiyim
  2. M

Çözüldü✓ 2K da bu alınır mı tavsiyeleriniz var mı?

Almayı düşündüğüm monitör https://www.sinerji.gen.tr/msi-27-mag-275qf-05ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-rapid-ips-2k-gaming-monitor-p-55372 bu ama 10k ya kadar onu alana kadar bunu al bu kesinlikle daha iyi dediğiniz bir monitör var mı pivot ozellikleri ve malzeme kalitesi önemli değil...
  3. M

Yardım 10K Bütçeyle İdeal 2K Monitör Tavsiyeleri

Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak...
  4. M

Yardım Gaming monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 4000 lira bütçem var valorant ağırlıklı arada da hikayeli oyunlar oynamak için kullanicam 2k olması şart değil ama bu fiyatlara varsa olur olmazsa olmaz istediğim özellikler şunlar IPS panel olması En az 144hz olması En fazla 1ms olmasi Ee haliyle freesync veya g sync özelliklerinden...
  5. M

Yardım Samsung curved monitör

Samsung lc24f396fhmxuf model curved monitör aldım 75 hz 4ms ama va panel fresycn var Ips mi daha iyi va mı aralarında çok fark var mı? Ips olunca noluyor va olunca noluyor Not oyun için kullanıcam
  6. M

Monitor tavsiyesi

Beyler 2.elden 400-500lira arasında en az 22 inç oyun için monitör tavsiyeniz var mı?
Geri