Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Arızalı monitör almak ?

İkinci ekran olsun diye ucuz yollu monitör arıyordum kendime bunu buldum. Sağ üstten kırılmış sanırım ekranda böyle bir iz var. Bu şekilde alsam başımı zamanla ağrıtır mı ?
  2. Hudzell

Bu Display port kablosu iyi mi

Dostlar bu kablo iyi midir...
  3. Hudzell

Display port kablosu önerisi

ASUS VG247Q1A monitör için 165 hz destekleyen çok pahalı olmayan kaliteli kablo önerisi bekliyorum.
  4. Hudzell

Yardım Monitörümde ölü piksel var garantiye gönderebilir miyim ?

Dostlar MSİ G27CQ4 model monitörümde 1 adet ölü piksel ve yoğun ışık süzmesi var, bu 2 durum garantiye göndermek için yeterli midir ? bazı markalar en az 3 ölü piksel istiyor ancak internetten baktım herkes msi için 1 ölü piksel yeterli diyor.
  5. Hudzell

Yardım VGA TO HDMI Dönüştürücü çalışmıyor !

dostlar dark vga to hdmi dönüştürücü aldım ddr3 bi anakarttan msi g247cq4 monitöre takmak istedim her 2 girişi de denedim görüntü alamadım ne yapmam lazım ?
  6. Hudzell

Monitörümde Işık Süzmesi Var mı?

ya bugün ürünü derecelendirmek için ekranın fotosunu alayım dedim bin pişman oldum aklım takıldı. fotoğrafı da aşağıya koyacağım Özetle monitörü ilk aldığımda sadece sağ ve sol atta azıcık rahatsız etmeyecek kadar ışık süzmesi vardı takılmadığımdan fotoğraflamamıştım. her hafta kontrol etmeye...
  7. Hudzell

Öneri VGA to HDMI dönüştürücü önerisi

dostlar bildiğiniz kaliteli vga to hdmi dönüştürücü önerebilir misiniz ? bütçemi ona göre ayarlayacağım 100-150 tl gibi çok da abartı fiyatlarda olmasın
  8. Hudzell

2 Farklı Bilgisayarı Aynı Monitöre Bağlamak Mümkün Mü ?

şu an imzamdaki sistemi msi g27CQ4 model monitöre takıp kullanıyorum monitörde birkaç tane daha boş giriş var. elimde 1 adet eski bilgisayar var vga to hdmi dönüştürücü alacağım dönüştürücünün oluşturacağı sorunlar benim için önemli değil. aynı monitörde 2 farklı bilgisayarın görüntüleri...
  9. Hudzell

Işık süzmesi garanti için garantiye gönderebilir miyim ?

dostlar aldığım monitörde bi hayli ışık süzmesi var açıkcası rahatsız ediyor bu durum garanti kapsamına giriyor mu garantiye bu sebepten ötürü verebiliyor muyum ? https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g27c4-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000OCR42
  10. Hudzell

Çözüldü✓ Monitör kutu içeriğinden DisplayPort kablosu çıkıyor mu ?

dostlar yeni monitör aldım aşağıya linki koyuyorum display port kablosu monitör kutu içerğinden mi çıkıyor ? yoksa ekran kartı kutusundan mı ? uzun süredir sistem almadım absürt yorum yapmayın ciddi soruyorum...
  11. Hudzell

2K 165 Hz İPS Monitör önerisi

dostlar net bir bütçem yok monitör fiyatlarına göre bütçemi ona göre ayarlayacağım bu yüzden fazla pahalıya kaçmamak şartıyla bana 2k 165 hz ips monitör önerebilir misiniz
  12. Hudzell

TN Panel iyi midir ?

dostlar geçen konuma maalesef ki yanıt gelmedi ben de kendimce karar verdim bu monitörü alıyorum monitör tn panel @Vesemir abimin rehberine göre zannımca tn panel iyi sayılıyor yanlışım varsa düzeltebilir misiniz monitör linki...
  13. Hudzell

Yardım Bu monitör fiyatına göre iyi mi ?

rtx 3060 ile kullanacağım bazı durumlardan dolayı r5 3600 ile birlikte alacağım bu kartı darboğaz azalsın diye 2k takılacağım TN panel iyi midir ? pişman olur muyum ? bu fiyata 2k 165 hz başka bildiğiniz iyi monitör varsa önerebilirsiniz ama bu monitör hakkında yorum yapmayı unutmayın lütfen bir...
  14. Hudzell

Bu monitörde g sync kullanabilir miyim ?

bu monitör g sync destekliyor mu ? https://www.hepsiburada.com/acer-edo270u-27-165hz-1ms-hdmixdisplay-adaptive-sync-qhd-curved-monitor-p-HBV00001841CB?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00001841CB&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
  15. Hudzell

bu monitörlerden hangisi daha iyi

bütçem aslında 2k idi ama bunu ek indirimde görünce alasım geldi rtx 3060 ile kullanacağım bu monitör iyi midir ? https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-ed270x-27-240hz-1ms-hdmi-display-adaptive-sync-full-hd-curved-monitor-um-he0ee-x01-p-HBV0000103LRV edit bu monitör de alternatif olarak...
  16. Hudzell

2K TL monitör önerisi

dostlar bütçe 2k üstüne 1 kuruş dahi koyamam limit budur genel olarak hikaye oyunları ve valorant oynayacağım hz değeri yüksek olursa iyi olur açıkcası ilk defa iyi monitör alıyorum heves ettim :D şimdiden teşekkürler 1617582712 yok mu öneri ya
  17. Hudzell

1500TL Bütçe ile Monitör Önerisi

gsync ve free sync özelliğine sahip monitör önerebilir misiniz genel olarak hikaye oyunu ve valorant oynayacağım
  18. Hudzell

HDMI 1.4 165 Hz destekler mi?

Dostlar arkadaşım ps5 için monitör alacak da 165 Hz Asus'un monitorunu alacak Monitör açısından pek bı bilgim yok sizlere sormak istiyorum HDMI 1.4 kablo ps5de çalışır mı + Olarak HDMI 1.4 1080@165 Hz goruntu destekler mi
  19. Hudzell

GameBooster marka monitörler nasıldır ?

dostlar bütçem max 1500 tl üstüne 1 kuruş daha ekleyemiyorum tasarım vs olarak bu monitör gözüme güzel geldi marka sıkıntılı bi marka mıdır diye sormak istedim aynı fiyata bildiğiniz daha iyi 144 hz 1 ms ve kavisli monitör varsa önerilere açığım
  20. Hudzell

Asus vs228 keskinleştirmeyi açamıyorum ?

dostlar bu model monitor almıştım ilk tüm ayarları değiştirilebiliyordu biraz kurcaladım sonra tüm ayarları sıfırlaya bastım sıfırladıktan sonra keskinleştirme ayarı saydamlaştı değiştiremez oldum tekrar ayarları sıfırlayıp sorunu çözerim sandım sıfırladım ama işe yaramadı ne yapmam lazım
Geri