Arama sonuçları: *

1. Xelushy

AOC Q27G4ZR dp cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar monitörün display port kısmından geçmeyen bir cızırtı sesi var ve çok rahatsız ediyor böyle full tinleme sesi var monitör de bu neyden kaynaklanıyor olabilir 2 tane farklı dp denedim farklı priz denedim monitör ün sesini de full kıstım hatta ses ayarlarında devre dışı da...
  2. Xelushy

AOC Q27G4ZR 27 Bu ölü piksel mi

Arkadaşlar monitörüm yeni geldi hemen bi ölü piksel testi yapayım dedim fotoğraflarda çok belli olmuyor ama gözle bakılınca her zaman orada siyah bir şey var içine toz kaçmış gibi. Tasarımı nedeniyle yukarısı da içeri doğru yani dış çıtası dışarı da kalıyor bu sizce ölü piksel mi toz mu tam...
  3. Xelushy

ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 2k alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve monitörüm 1080p olduğu için darboğaz yemek istemiyorum o yüzden yeni 2k monitör arayışına girdim bütçem 8 ile 12k arası...
  4. Xelushy

AOC 24g4x Ekran kalitesi

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda forumlarda ve youtube kanallarında bu monitörün incelemesinin sıklıkla yapıldığını görmüşsünüzdür. Ürünü hepsiburadan aldım ve bugün elime ulaştı. Monitöre nedense bir türlü ısınamadım. Ekran soluk soluk geliyor. Monitör de arkadan beyaz ışık sızması çok fazla...
  5. Xelushy

Monitör Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bütçem 5 bin lira ile 8 bin lira arasında çok önerebileceğiniz bir monitör olursa 9k ya kadar çıkabilirim ben şu monitörler arasında kaldım. Sizce hangisi alınır...
  6. Xelushy

GIGABYTE 23.8" G24F-2 Alınır Mı?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Merhaba bu monitör alinir mı ölü piksel ve ya sıkışmış piksel var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Xelushy

Bu iki monitör arasında ki fark nedir

Merhaba arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçem biraz kısıtlı 3000 tl ile 3500 tl arasında ki monitörlere bakıyorum amazon gaming week varmış orada ki 2 monitör arasında kaldım...
  8. Xelushy

Monitör ün bir anda kalite düşmesi

merhaba arkadaşlar 1 2 haftadır bilgisayara girmiyordum bugün gireyim dedim monitör ün kalitesi çok düşmüş kalite dediğim ekran daki canlılık gitmiş pikseller gözüküyor youtube ve netflix te çok kötü gözüküyor bu hdmi dan kaynaklımıdır yoksa başka bir şey mi ekran kartı driver ve bios son sürümde
Geri