Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Çözüldü✓ Lenovo G24-20 23.8" & ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" kullanan var mı

Lenovo G24-20 23.8" ASUS TUF Gaming VG249Q 23,8" ikisinden birini almayı düşünüyorum. Fiyatı ucuz diye sanırım lenovo'yu alacağım ama kullanan arkadaşlardan fikirlerini almak istedim. Sizce bu monitörlerden hangisi daha iyi? Edit: Lenovoyu sipariş vermiştim bugün geldi. aoc e2270sw'den bu...
  2. mustafak0

Monitörü almalı mıyım ?

Yeni sistemimde (da3 ilk hali) eski monitörümü kullanıyorum hdmı donüştürücü kullanarak. Sizce black friday indirimlerini bekleyip monitör almalı mıyım? Almazsam eksikliğini hisseder miyim? Şuan oyunları tam ekran ayarına alınca alt tab'da 1 saniye kadar siyah ekranda kalıyor bunun sebebi...
  3. mustafak0

60Hz MONİTÖRÜ 75Hz Yapma

Youtube'da gördüğüm bu bilgiyi sizlere aktarmak istedim. Şuan kullandığınız monitör 60Hz ise monitörünüzü 75Hz yapma imkanınız var. Yapmanız gerekenleri sırasıyla anlatıyorum. 1-Masaüstüne sağ tıklayıp "Görüntü Ayaları"na girin. 2-Ekran çözünürlüğü sizde 1920x1080 olacak. Onu 1024x768 yapın...
  4. mustafak0

HDMI TO VGA Dönüştürücü

Yeni gelecek olan sistemimi şuan kullandığım monitöre bağlayamıyorum dönüştürücü almam gerekiyor aklımda bu dönüştürücü var sizce nasıldır bir kaç ay idare eder mi ne gibi eksiklik hissederim. Bir kaç ay sonra monitör almayı düşünüyorum monitör önerisi yapabilirsiniz. Min 144hz olursa güzel olur...
  5. mustafak0

DA-SISTEM3 MONİTÖR

Dostlarım DA-SISTEM3 siparişi verdim fakat evimdeki monitörüm SADECE vga çıkışlı gelecek olan kasayı bu monitöre bağlayabilirmiyim
Geri