Arama sonuçları: *

1. C

Yardım KTC H25T7 monitör PS 5

Bu monitörde VRR yok diyorlar. PS 5'te HDMI ile kaç Hertz alınır en fazla? HDMI 2.0 120 Hertz'i destekliyor sonuçta, sabit 60 almaması lazım gibi geldi bana.
  2. C

Yardım Legion 25 10 Coil Whine benzeri ses

Merhabalar, geçen hafta lenovo legion 25 10 aldım. Genel olarak memnunum ama display port 1.4'te coil whine benzeri tiz bir ses geliyor. Bu normal bir durum mu bilmiyorum. Sese bir kere kulak kesilince duymamam imkansız oluyor. Yabancı bir yorumda başka monitörde 1.2'ye çekince geçti diye bir...
  3. C

Öneri LENOVO 23.8" LEGION 24 10 240HZ 23,8" alınır mı?

Yeni çıkmış galiba, inceleme vs göremedim. Ps5 ve laptopta birlikte kullanılacak. Monitörle ilgili bilgisi olan var mı, alınır mı ? Sadece vatan satıyor şu anlık.
  4. C

Öneri ASUS TUF VG259Q5A vs LG UltraGear 24GS65F-B vs ViewSonic VX2479-HD-PRO

ASUS TUF VG259Q5A / VG259Q5LA vs LG UltraGear 24GS65F-B / 60F-B vs ViewSonic VX2479-HD-PRO 3 monitörden hangisini almak mantıklıdır? Asusu bugün fark ettim hiçbir yerde inceleme vs. bulamadım. 1080p monitöre ihtiyacım var. Laptopa 2. ekran olacak.
  5. C

Yardım MSI MAG 256F için DisplayPort vs HDMI

Dün MSI MAG 256F aldım. İçinden HDMI çıktı. Laptopta kullanıyorum. Sadece ikinci ekran seçince takılma problemi vardı. Forumdan bakarak o problemi hallettim. Kalıcı çözüldü mü şu anlık bilmiyorum tabii. DisplayPort alsam HDMI'e göre nasıl bir fark olur? Gerekli mi bilgisi olan varsa öğrenebilir...
Geri