Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Curved Monitör önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 24" olan uzun süre kullanılabilecek curved monitör önerir misiniz 1080p
  2. aragonattt

Philips monitör nasıl?

Linkteki monitör güzel midir arkadaşlar alınır mı ? Düşük bütçe monitör bakıyorum kuzenim için...
  3. aragonattt

Aoc monitör nasıl? 1300tl bütçe

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-g2490vxa-23-8-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,886122923.html bunu almayı planlıyorum beyler iyi midir?
  4. aragonattt

144hz 1ms 1080p valo için monitör öneri

Valorant için monitör önerisi 1080p 144hz 1ms bütçe:1000-1300 1632172740 bir de çerçevesiz
  5. aragonattt

Arakadaşıma monitör tavsiyesi

https://www.oyuncumagazasi.com/urun/zowie-xl2546k-24-5-1920x1080-0-5ms-240hz-dvi-hdmi-dp-tn-led-gaming-monitor arkadaşım bu monitörü beğenmiş. 1-site güvenli mi ilk kez gördüm 2-bu bütçede daha iyi bir şey bulabilir miyiz
  6. aragonattt

165 hz monitörde 120hz seçeneği var max

Kuzenim gamepowerın 165hz 1ms 27" monitörünü almış ama windowsda 120hz sçeneğini bulabildim seçenek olarak var mı bilgisi olan
  7. aragonattt

Çözüldü✓ Display Port görmüyor

2k monitörüme display port kablosu aldım taktığımda kesinlikle display porttan görüntü alamadım. Aslında ilk başta bi gelmişti çift monitör kullanmaya çalıştım hdmi dan sonra bi gitti görüntü gelmedi bi daha başak bilgisyarda falan deneme şansım yok maalesef
  8. aragonattt

Monitörümde ölü piksel geldi gitti

Yeni monitmr aldım hp 27xq model 1 gün kullandım daha 24 saatle yeni doldurmuştum ki monitörde ölü piksel gördüm. Bütün dünyam başıma yıkıldı eski monitörü de satmıştım monitörsüz kalcaktım falan filan, yarım saat sonra ölü piksel yok oldu. Böyle sol altta yeşil bi nokta vardı ama gitti. Şimdi...
  9. aragonattt

Öneri 2k min 75hz monitör tavsiyesi

Büyük olasılık 5700xt li bir sisteme takıcam oynadığım oyunlarda rekabetçi değilim daha çok hikaye odaklı oyun oynuyorum. minimum 27 inç olsun istiyorum hikaye odaklı oyun oynadığım için sağlam görmek istiyorum. Benim Bulduklarım...
  10. aragonattt

ViewSonic VX3276-2K-MHD monitör nasıl ?

2k'da rekabetçi oyun oynamıyorum yani oynadıklarımı ciddi oynamıyorum öyle yok challanger olcam yok global olcam derdim yok daha çok resident evil gibi single hikaye odaklı oyun oynuyorum yeterli midir...
Top Bottom