Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Rekabetçi Oyunlar İçin Monitör Ayarları

CS2 ve Valorant oynayan birisiyim. Bu oyunlar için önerebileceğiniz, daima açık kalmalı dediğiniz ayarlar var mı? Renk ayarı olabilir, veyahut tepkime süresi ile ilgili ayarlar olabilir.
  2. CesarVialpando

Monitöre Driver Kurulur Mu?

Soru yukarıda. Varsa nereden kurmalıyım?
  3. CesarVialpando

Bugün Monitör Sipariş Vereceğim Ama Kararsızım

Uzun araştırmalarım sonucunda bu dört modele kadar eleme yaptım. Ghosting kesinlikle olmamalı. Ölü piksel biraz şans işi ama eğer çıkarsa bana bunun garantisini verebilecek bir marka lazım. Ayrıca 50 FPS altında sorun çıkarmamalı. 1-2 monitörde gördüm öyle sorunlar olabiliyormuş. Siz bu...
  4. CesarVialpando

Freesync vs Freesync Premium

Aralarındaki farklar nelerdir? Bugün yeni bir monitör alacağım da onun için soruyorum.
  5. CesarVialpando

4 Monitör Arasında Kaldım

Şu sıralar aklımda 144hz bir monitör almak var 1500-1600 TL dolaylarında. Bayağı bir araştırdım ve bu 4 model arasında kaldım. Hepsinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Siz hangisini önerirdiniz? Başka model önerilerine de açığım bu arada.
  6. CesarVialpando

1500 TL Oyuncu Monitörü Önerisi

144 hz olacak, ghosting veya ölü piksel gibi sorunlar çıkarmayacak renkleri canlı bir oyuncu monitörü arıyorum. Çerçevesi kalın olmazsa ve ileri geri yaslanabilen bir monitör olursa daha iyi olur.
  7. CesarVialpando

1500 TL 144HZ Monitör Önerisi

Önceden daha düşük bütçeyle monitör arıyordum fakat bütçeyi artırdıkça karşıma daha kaliteli ve daha çok seçenek çıktı. Bu monitörlerin ölü piksel ve ghosting gibi kronik sorunları olmamalı. Renkleri canlı ve Free-sync özelliği iyi çalışan bir monitör olmalı. Şart olmasa da kavisli ve G-sync...
  8. CesarVialpando

1100-1300 TL Arası Monitör Önerisi

144 HZ, ölü piksel sorunu olmayan ve renkleri canlı bir oyuncu monitörü arıyorum. Ayrıca kavisli olursa sevinirim. Tabi ki önemli olan kaliteli bir şey olması yoksa kavisli olup olmaması farketmez.
  9. CesarVialpando

1200 TL CİVARI OYUNCU MONİTÖRÜ

Merhabalar. Elimdeki PS3'ü satıp kendime bir monitör almaya karar verdim. Bu monitörü oyundan ayrı olarak üniversitenin uygulayacağı canlı dersler için de kullanacağım. Bundan dolayı önereceğiniz monitörde kamera da olursa sevinirim. Önerileriniz benim koyduğum fiyat bandından 50-100 TL fazla...
  10. CesarVialpando

ASUS VS PHILIPS MONİTÖR

Merhaba dostlar benim bir arkadaş monitör alacak da bu ikisi arasında hangisini almalı sizce?
  11. CesarVialpando

EKRAN KARTI GÜNCELLEME SONRASI ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

Dostlar ben rx 570 ekran kartına sahibim geçenlerde driverını 20.4.2ye yükselttim ve eskiden olan 1080p seçeneği artık gözükmez oldu o seçenek oyunlarda gözükmüyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)
Geri