Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Öneri Hangi Monitörü Önerirsiniz?

https://www.n11.com/urun/lg-ultragear-24gq50f-b-24-1-ms-165-hz-freesync-full-hd-va-led-monitor-30952574?magaza=gpnteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  2. Nicksiz

Monitörüm'de Siyah, Bulutsu Bir Leke Oluştu

Arkadaşlar sabah bilgisayarı açtığımda fotoğraflarda da gördüğünüz üzere ekranın alt kısmında birden bire siyah, bulutsu bir leke meydana geldiğini gördüm. Önceki günün akşamında böyle bir şey yoktu, sabah bilgisayarı açınca meydana geldi. Düzelir bahanesiyle bilgisayarı ve monitörü kapa-aç...
  3. Nicksiz

Gamepower GPR24C Model Monitörümde Hertz Nasıl 144 Yapabilirim?

Dostlarım başlıkta yazan monitörü kullanıyorum ve aşağıda fotoda gördüğünüz üzere monitör 144 Hertz olduğu halde 60 Hertz gösteriyor. Bunu nasıl 144 e çıkarabilirim? Monitörün üstündeki tuşlardan monitörün kendi ayarından Freesync açabiliyorum ama hertz ayarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız...
  4. Nicksiz

Öneri En az 120 Hz Olan Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar en az 120 Hz i olan en ucuz monitör önerisi verebilirmisiniz. İnternette araştırdım lakin istediğim sonuca ulaşamadım. Ekranın büyüklüğü hiç önemli değil. Ucuz ve en az 120 Hz olsun yeter. Teşekkürler...
  5. Nicksiz

Yardım Arkadaşlar Monitör Konusunda Akıl Ve Öneri İstiyorum Lütfen Yardım Çok Kararsızım

Arkadaşlar bir kasa topladım ve bu kasa genel olarak oyniyacağım oyunlarda 80-110 fps arası alıyor. Bide bu kasa için tabikide monitör lazım. Ama bütçem kısıtlı olduğu için monitörü ucuza denk getirmek istiyorum. Bu yüzden 60 veya 75 Hz almayı düşünüyorum. Ama çevremdeki arkadaşlarım böyle bir...
Top Bottom