Arama sonuçları: *

1. CrawLu

Monitörde ölü piksel

Arkadaşlar merhaba monitörüm aoc24g2u dün farkettim monitörde ölü piksel oluştu fotoğrafını koyacağım ama ölü piksel olduğumdan eminim bu gün monitöre baktığımda ise hiç bir şey olmadığını farkettim nasıl mümkün olabilir ?
  2. CrawLu

İncehesap ölü piksel testi yapılıyor mu ?

aoc 24g2u alıcaktım ama ölü piksel testi yapıp gönderiliyor mu İncehesap ta ?
  3. CrawLu

2200 ₺ max bütçe ile monitör önerisi

Bundan 2 ay önce aoc 24g2u aldım ölü piksel çıktı 2 incisinden ise ışık sızması çıktı ve 144 hz de alamıyorum 100 hz gibiydi kısacası iade ettim 1900 tl ye almıştım üstüne 200 300 daha koyabilirim kaliteli bi monitor önerir misiniz?
  4. CrawLu

Aoc24g2u iade edeceğim yeni monitor onerirmisiniz

Aoc 24g2u aldım ilk başta ölü piksel geldi değiştirdim deneme şansım olmadı 2 de denedim ışık sızması vardı bu kez kötü yanları öncelikle size 1 ms vermiyor mesela valorant oynuyorum 144 hz de 100 hz gibi geliyor İnternette oynadığım 144 hz ile bir değil tek iyi yanı ıps olması zaten ışık...
  5. CrawLu

Işık sızması can sıkıyor

Aoc24g2u adlı monitörden aldım ilk başta sağ yukarıda vardı neyse dedim ama yayılmış gibi geldi sizce geri göndermelimiyim? Işık sızması değişimi oluyormu
  6. CrawLu

aoc 24g2u 1 ms nasıl yaparım

monitürümü ortalama 1 ms e nasıl getirebilirim şu an ortalama 3 ve 4 te overdrive ile yazmışlar ama ?
  7. CrawLu

1920*1080 de bulanık görüyorum

Merhaba arkadaşlar 1920*1080 de monitorum markası aoc 24g2u video izlerken bile bulanık oyunlarda oyle degıl ama masa üstü yazılar net değil bunun bi ayarı varmı yoksa monitör kaynaklımı ?
  8. CrawLu

Işık sızması varmı aoc 24g2u

Arkdaşlar ölü piksel yok ışık sızması yaptım çok anlamadım varmı varsa ışık sızması ne gibi sorun yaratır zaten değişim için 21 gün bekledim q
  9. CrawLu

Monitörde ölü piksel

Merhaba 3 gün önce aoc24g2u aldım malesef ölü piksel çıktı 1 adet orta boyutlarda öncelikle çok can sıkıcı bir durum o kadar bekledim ve o da ölü piksel geldi qp bilişim den aldım sabaha doğru geldi sonra yurt içi kargo ile aynı gün içinde değişim için gönderdim canlı desteğe sordum biri 3 gün...
  10. CrawLu

Monitorde ölü piksel çıktı :(

Arkdaşlar aoc24g2u aldım malesef ölü piksel çıktı 1 adet orta boyutlarda öncelikle çok can sıkıcı bir durum o kadar bekledim ve o da ölü piksel geldi qp bilişim den aldım sabaha doğru geldi sonra yurt içi kargo ile aynı gün içinde değişim için gönderdim canlı desteğe sordum biri 3 gün biri 1 hafta
  11. CrawLu

Aoc 24g2u vs msi optix g241

Oyun için hangisi daha iyi olur aoc da hoporlör ve pivot özelliği var ama aoc monitorlerde msi ya göre daha çok ghosting oluyormuş hangisini almalıyım
Top Bottom