Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

2 Saniyeliğine Görüntü Gidiyor

Arkadaşlar iyi günler. Oyun oynarken anlık böyle 2 saniyeliğine falan görüntü gidip geri geliyor. Laptopun yanına monitör bağladım ve ana ekranımı monitör yaptım. Monitörde bu problemi yaşarken laptop ekranında yaşamıyorum. Sorun kablolarda gibi durmuyor. Neden olabilir?
  2. lerensavasl

Ekran Nasıl Daha Kaliteleştirilir?

Arkadaşlar 1366x768 60Hz bir monitörüm var ve bu IPS değil. Lenovo v330 laptopumun ekranı da IPS değil 1920x1080 60Hz ama onun renkleriyle bu monitörün renkleri arasında çok fark var. Canlılık ve renklerin tonu olarak. Monitörde sanki hafif bir gri filtre varmış gibi renkler daha karamsar. Bende...
  3. lerensavasl

Dual Monitör Çözünürlüğü Nasıl Belirlenir?

Arkadaşlar 1920x1080 laptop ekranımın yanına 1366x768 monitör taktım ve "uzat" seçeneği ile çift ekran olarak kullanıyorum. Bu ikisine güzel bir wallpaper arıyorum ancak çözünürlüğümü bilemiyorum. Bu çözünürlüğü nasıl öğrenebilirim ve duvar kağıdı için görseldeki seçeneklerden hangisini seçmeliyim?
  4. lerensavasl

Laptopta Çift Monitör İle İlgili Sorular

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar öncelikle. Şimdi size güzel bir sorum var. Ben imzamda da görebileceğiniz bir sisteme sahip laptop kullanıyorum. Bu laptop 1920x1080 çözünürlüğe sahip. Ben bu laptopun yanına 1366x768 monitör bağlamayı düşünüyorum ve çift ekran olarak kullanacağım. Aklıma...
  5. lerensavasl

Çözüldü✓ VGA'yı HDMI Yapan Kablo Önerisi

Tam hakim olduğum bi muhabbet değil o yüzden başlık pek açık değil. Bende monitör var arkadaşlar. Monitörde HDMI yok sadece VGA girişi var. Bende de VGA kablo var. Bendeki laptopta da HDMİ girişi var VGA girişi yok. Benim buna alacağım kablo ne?
  6. lerensavasl

60,001 Hz Neden Böyle?

Bunu nasıl düzenlerim? Bir problem yaşatır mı acaba? 60Hz olması gerekmiyor mu?
  7. lerensavasl

60Hz'i 75Hz'e OC Yapmak

Arkadaşlar bir videoya denk geldim. Videoda 60Hz monitörü 75Hz'e overclock ettiğini söylüyor. Sizce böyle bir şey var mıdır? Yoksa yazılım kolpalığı mıdır?
  8. lerensavasl

Laptop Çözünürlüğü Oyunlarda Değişmiyor

Merhabalar. İmzadaki laptop'a sahibim. 1920x1080 çözünürlüğe sahip bu laptopta, GTA5'te nedense çözünürlüğü düşüremiyorum. Çözünürlük ayarına geldiğimde 1920x1080'den başka bir seçenek karşıma çıkmıyor. Oyunu FHD'de oynamak zorunda kalıyorum. Aynı durum Rocket League için de geçerli. Eskiden...
  9. lerensavasl

Oyunlarda Çözünürlük Değişmiyor

Merhabalar. Benim laptopumda bazı oyunlarda çözünürlüğ değişmiyor. Mesela CS:GO oynarken değiştirebiliyorum, ancak GTA5'te değişmiyor. Eskiden Rocket League'de de değiştirebiliyordum ama bir güncelleme geldi şimdi değiştiremiyorum. Laptopa monitör bağladığım zaman değiştirebiliyorum. Ama...
Geri