Arama sonuçları: *

1. marilyn

Öneri 5000tl ye monitor onerisi lazim

27 inc ve yusek hz olursa iyi olur birde incehesap zorunlu
  2. marilyn

Yardım ekranımdaki bu şeylerde ne

windowsun bu bölmesinde böyle garip şekiller var üstten bakınca görünmüyor ama hafif alttan yada 90 derece bakınca belli olmaya başlıyor bu nedir ? monitör LG 22MK400H çok eskiden almıştım baya uygun fiyata şimdiki fiyatına bakmayın boşverin sadece şu ekrandaki şeyler nedir
  3. marilyn

Yardım ekran çözünürlüğü değişmiyior

arkadaşımın monitörü 1600x900 destekliyor özel çözünürlükten aldığımız adam kendi monitörüne göre 1600x1200 yapmış özel çözünürlük kaldırılmıyor windows ayarındanda çözünürlük değişmiyor nasıl yapacağız
  4. marilyn

Yardım AOC E2470SWH monitör freesync mı g sync mı destekliyor?

monitör tıkla arkadaşımda bu monitör var rx470 ile kullanıyor çok yırtılma olduğunu söylüyor freesyncmı bu yoksa gsyncmı bulamadım bilgi sadece freesyncmı yoksa gsyncmı onu istiyorum neyin ne işe yaradığını biliyorum
  5. marilyn

Yardım arkadaşa e spor için monitör

arkadaşa 2000-3000 arası monitör önerisi lazım curved olmasını istemiyor ekleme ağırlıklı e spor
  6. marilyn

Yardım 500tl bütçe ile monitör önerisi

1080p olacak şekilde 2. El yada 0 bana monitör önerirmişsiniz hdmi yada display olması zorunlu 2. Elde hep eski monitörler var
  7. marilyn

Yardım Vga hdmi veya display dönüştürücü

Bu dönüştürücü iyi mi? alınır mı? önerdiğiniz başka dönüştürücü varmı bir tarafı mutlaka vga olmak zorunda 1601634921 Bütçe 35-40 tlyi aşmaz ise iyi olur
  8. marilyn

Yardım HDMİ vga dönüştürücü öneri

Monitörüm vga HDMİ yada display a dönüştürücü lazım ekran kartı rx570 1601581834 Ucuz bir şey olursa iyi olur
Top Bottom