Arama sonuçları: *

1. cengizovic

AOC Monitörü olanlar bakabilir mi?

AOC C27G2U/BK model monitöre sahibim 2.5 senedir. Garantisi bitti. Monitör üzerindeki menü tuşuna bastığım zaman eskiden OSD ekran gözüküyordu. Oradan ara sıra parlaklık, gama ayarı, mavi ışık gibi ayarlar yapabiliyordum. Hepsi gözüküyordu. Fakat şimdi gözükmüyor. Sizde de öyle mi? Şimdi menü...
  2. cengizovic

AOC C27G2U/BK iade edip DELL S2721HGF almalı mıyım?

Bugün son iade günüm hala kararsız kaldım. Elimde AOC C27g2U/BK model monitör var 165hz kavisli 250cd bir monitör. Ölü piksel yok. biraz ghosting var onu da overide ayarları ile hallediliyorum. Ara ara gözüme çarpıyor ama çoğu VA panelde varmış bu zaten. dell s2721hgf monitörde 350cd olup...
  3. cengizovic

Dell S2721HGF Monitör kullan var mı?

Elimde Aoc C27G2U/BK 165hz va panel monitör var ama ghosting biraz gözüme battığı için iade etmeyi düşünüyorum. Aslında çoğu zaman rahatsız etmiyor. Cs go, ac 3 tarzı oyunlarda denedim. Lakin webte gezinirken yazıları kaydırırken biraz belirginleşiyor. Sizce iade edip bu monitörü almalı mıyım?
  4. cengizovic

Aoc C27G2U/BK monitör sipariş veriyorum

Amazondan daha önce sipariş vermiştim lakin 1 adet ölü piksel ve ghosting olduğu için iade etmiştim. Şimdi tekrar aynı monitörden sipariş verip şansımı bir kere daha denemek istiyorum. Sizce bir dahaki modelde ghosting olmama olayı olabilir mi? Bunda da deneyip yine ghosting olursa DELL model...
  5. cengizovic

Asus VG27VQ kullanan varsa bakabilir mi?

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Elimdeki AOC C27G2U/BK modelini iade ediyorum. Bu monitörü kullanan arkadaşlar ghosting testi yapıp atabilirler mi?
  6. cengizovic

İade ettiğim monitörü tekrar sipariş vereyim mi?

Arkadaşlar ben AOC C27G2U/BK 165HZ VA panel monitör almıştım 2 gün önce elime geçmişti. Monitörde ghosting ve 1 tane ölü pixel vardı. Forumda çoğunluk iade et diyince iade talebi oluşturdum. Bu hafta içi gönderiyorum monitörü, şimdi aynı monitörden tekrar sipariş versem ghosting ve ölü pixel...
  7. cengizovic

Işık sızması, ölü piksel ve ghosting testi yaptım, İade etmeli miyim?

AOC C27G2U/BK model monitörüm bugün geldi. Test sonuçlarını aşağı bırakıyorum. Ölü pixel testi; Bir tane sağ üst köşede çıktı çok ufak duruyor. Ghosting testi video: https://vimeo.com/543758958 Resim: Işık Sızması: Test sonuçları bu şekilde sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı...
  8. cengizovic

AOC C27G2U/BK aldım iyi etmiş miyim? (2037 TL)

Arkadaşlar bu monitör 3 ay radarımdaydı. Normalde bu fiyata denk gelmemişti hiç. Minimum 2500 TL idi. Amazondan aldım. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Siparişi iptal edebilirim. Siparişi iptal edip şunu al dediğiniz varsa beklerim. Aslında Amazonun 1 ay iade sürecine güvenerek aldım. 27...
  9. cengizovic

İtopya monitör iadesinde sıkıntı çıkartıyor mu?

İtopyada AOC C27G2U/BK monitörü almayı düşünüyorum. 27 inchi 1-2 gün deneyeceğim beğenmezsem göz yorarsa iade edeceğim 24 inch almak için. Sizce sıkıntı çıkartır mı?
  10. cengizovic

AOC C24G2U/BK 165hz VA monitörde ghosting sorunu var mı? Işık sızması var mı?

Bu monitöre karar kıldım gibi. Kullanan arkadaşlar var mı? Ghosting sorunu nasıl? Işık sızması var mı? Ayrıca AOC ghosting olduğunda değişim yapıyor mu? Bu monitörün ghosting sorunu; Sizce çok mu?
  11. cengizovic

27 inch 1080p monitör kullananlar bakabilir mi?

Arkadaşlar bu boyutlarda monitör kullananlar; Forumlarda, makale, yazı, pdf ya da word de yazı yazarken, okurken sorun yapıyor mu? Gözü yoruyor mu bilgilendirir misiniz? Pikselleşmeler göz yoruyorsa almaktan vazgeçeceğim. Özellikle 27 inch 1080p kullananlar yazarsa sevinirim.
  12. cengizovic

AOC C27G2U/BK vs Asus TUF Gaming VG27VQ

Bu iki montör arasından hangisi daha iyidir? Hem oyun için hem film-dizi için. Asus Parlaklık: 400 cd/m² , AOC Parlaklık: 250 cd/m² Asus Kontrast: 3000:1 , AOC Kontrast: 4000:1 Asus sRGB: %95 , AOC sRGB: %120 Asus: HDR10 var , AOC: HDR YOK Ayrıca hangisinde...
  13. cengizovic

27 inch monitör önerisi (max 2300TL)

Arkadaşlar 27 inch, kavisli bir monitör arıyorum. Çok model inceledim araştırdım kafam allak bullak oldu. Normalde 2k düşünüyordum ama 5600XT ekran kartımla yeterli performans alamayacağını öğrendim. İncehesapta AOC c27g1 vardı 1850 TL ye sırf kararsızlığım yüzünden kaçırdım.. Dizi-filmi çok...
  14. cengizovic

AOC C27G1 mi Q27G2U mi? İncehesap

Arkadaşlar 3400 TL bütçem var şuan. 861 TL ye td500 kasa alıyorum. Bu C27G1 modeli 1080p 1850 TL alınır mı sizce? yoksa 2k olanı mı alsam? ekran kartım 5600XT
  15. cengizovic

Çözüldü✓ 5600XT ekran kartıyla 2k monitörde 1080p oynayabilir miyim?

Sorum başlıktaki gibi, R5 3600 işlemci ve 5600XT ekran kartım var. 2k monitör almayı düşünüyorum uzun vade için. Bu sıkıntı olur mu? Oyunların çoğunu 5600XT ekran kartıyla 1080p ayarlarda oynamak istiyorum. 2k monitörde bu sorun çıkartır mı?
  16. cengizovic

AOC C27G2U/BK bu monitör hakkında bilgi? Kullanan var mı?

Bu monitörü kullanan var mı? Yeni ürün olarak geçiyor. İnternette bu monitör hakkında ne bilgi bulabildim ne inceleme. Panel tipi hakkında bilgim de yok. Panda panel mi samsung panel mi bulamıyorum. Youtube de hiç yok. Kullanan ya da bilgisi olan var mı...
  17. cengizovic

Çözüldü✓ Ölü piksel olması durumunda direkt değişim yapan marka ve siteler nedir? (AOC)

27 inch monitör alacağım. Aklımda AOC marka var. AOC sanırım 3-5 tane olması durumunda önemsemeyip değişim yapmıyormuş. Mağazadan alayım diyorum ama burası küçük il istediğim monitörler yok. İnternet üzerinden alacağım monitörü, ölü piksel ve ışık sızması gibi durumlarda değişim yapan ya da...
  18. cengizovic

2K 144hz 27 inch, VA ya da IPS panel en ucuz monitör nedir? (2000-2500 TL)

2000-2500 TL'yi geçmeyecek, 27 inch 2k monitör var mıdır? Ben biraz araştırdım bu fiyata bulamadım. VA ya da IPS panel.
Geri