Arama sonuçları: *

1. M

MONİTÖR VRB AÇINCA EKRAN KARARIYOR??

AVER VG240Y Modelini kullanıyorum daha yeni aldım monitörü. Fakat yorumlara baktım kadarıyla bu sıkıntıyı çok çeken var. 1 ms ayarına almak için VRB modunu açmam gerekiyor sanırım. Açınca parlaklık acayip kısılıyor. Geri açamıyorum full gösteriyor parlaklığı. Ne yapmalıyım ya da bu konu hakkında...
  2. M

Yardım 700-800 TL bandında MONİTÖR önerisi

700-800 Tl bandında monitör arıyorum. (Bütçeyi 50 liradan fazla aşamam!!!) Genellikle oyun için kullanacağım. TN Panel Monitör istemiyorum ❌ İnce Ekran tercihim. ✅ Yukarıdaki özelliklere göre bana monitör önerebilirseniz sevinirim. :) LG 22MK400H 1ms 75Hz Önermeyin Lütfen.... (TN Panel çünkü)
  3. M

Yardım monitör önerisi.....

https://www.incehesap.com/lenovo-thinkvision-s22e-19-61c9kat1tk-21-5-inc-full-hd-monitor-fiyati-44390/?ref=akakce&v=1.71.5 Bu monitör hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? 700-800TL civarı, gaming, tercihen "EN KÖTÜ VA Panel", tercihen ms düşük, 75hz monitör arıyorum. Yardımcı olursanız çok...
  4. M

Kasa'nın görüntüsünü laptop'a verebilir miyiz?

Kasa'nın görüntüsünü laptop'a verebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim..
  5. M

800 TL'ye kadar Monitör Önerir misiniz ?

2. El istemiyorum. TN PANEL istemiyorum. Lüftfen bildiğiniz kullandığınız monitörleri yazarsanız sevinirim. Yorumda yaparsanız monitör hakkında kafamda soru işareti kalmaması için :) Şimdiden teşekkürler :)
  6. M

800Tl'ye kadar Monitör

800Tl'ye kadar alabileceğim en iyi Monitör Tavsiyelerinizi Alabilir miyim?
Top Bottom