Arama sonuçları: *

1. berkszr60

UWQHD monitörde kenarların siyah kalması

Arkadaşlar ben almadan önce tabii ki de UWQHD bir monitör aldığım için ekran ölçeğinin 21:9 olduğunu bilerek aldım youtube vs gibi yerlerde ara sıra video izliyorum izlediğim videoların çoğu standart 16:9 özel videoları bulabiliyosunuz ama mesela donanım arşivini izlemek istiyorum ekranın...
  2. berkszr60

Çözüldü✓ 20K bütçeye monitör önerisi 2-4K 32''inç ve üstü

Arkadaşlar ben bi delilik yapıp simülatör seri yapmaya başladım işte 3d yazıcıdan direksiyon pedal vites fren vs bastım elektronik parçalarını satın aldım vs. yavaş yavaş topluyorum bunları ve şuanda da alüminyum sigma profillerden sabitleme yapacağım bu ürünlere henüz koltuklu ve yere yakın bir...
  3. berkszr60

Yarış oyunları için ve film izlemek için kullanacağım monitör önerisi

Arkadaşlar ben bi delilik yapıp simülatör seri yapmaya başladım işte 3d yazıcıdan direksiyon pedal vites fren vs bastım elektronik parçalarını satın aldım vs. yavaş yavaş topluyorum bunları ve şuanda da alüminyum sigma profillerden sabitleme yapacağım bu ürünlere henüz koltuklu ve yere yakın bir...
  4. berkszr60

Yeni aldığım 2k monitörle ilgili vesa aparatı aldım ama bir sorun yaşıyorum

Arkadaşlar bu monitörü aldım ama aldığım vesa aparatının montajını tamamladığımda amartisörünün ayarını yapamadım monitör havaya kalkıyor aşağı eğdiğim zaman https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-65681/
  5. berkszr60

QHD veya FHD IPS olmalı +144HZ 1MS Monitör önerisi 27inç - 32inç "vesa uyumlu"

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3258-pc-mhd-32-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-pm-HB00000JOYLE Arkadaşlar elimde böyle bir monitör var 32inç va panel 1ms gayet memnunum fakat yan ekranım 24 ve ikisi yan yana durunca garip duruyor bunların haricinde renkleri biraz...
  6. berkszr60

2k 144hz monitör almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum

27inç 2k curved veya düz fark etmez monitör almak istiyorum önceliğim curved curved olmayıp da IPS panel olursa da okeyim elimde şuan olan monitörüm : viewsonic 32inç 165hz 1ms 1080p monitör pc yeniledim oyunlarda 2k ayarda 150fpsleri aldığım için değiştirmeyi düşünüyorum ve bu monitörün vesa...
Top Bottom