Arama sonuçları: *

1. atachu

AMD eyefinity hakkında bir sorum var

arkadaşlar 2 yan 1 dik toplam 3 monitör kullanıyorum. iki yan monitörü eyefinity ile tek ekran ile gösterip f1 oynamayı çok seviyorum ama 3. ekran işin içinde girdiğinden beri zehir oldu zevkim. ben sadece istediğim ekranları eyefinity özelliğiyle kullanabiliyor muyum yoksa illa üçünüdemi...
  2. atachu

2. veya 3. monitör dik mi tercih edersiniz yatay mı ? (ANKET)

ben şahsen yatay kullanıyordum ve bugün dik kullanmaya başladım gerçekten epey kullanışlı oldu böyle ve bence daha güzel duruyor
  3. atachu

Monitörümün ekranı böyle kaldı

Monitörün içini açamıyorum böyle kaldı monitör. arada yumruk atınca düzeliyor birkaç dakika sonra tekrar aynı oluyor
  4. atachu

monitörümün ekranı beyaz (monitör gg)

ekran sürekli beyaz görünüyor arada gidip gelen siyah gairp şeyler oluyor kapat aç yapıyorum düzelmiyor kabloda oynamamış. vaktim olunca fotoğrafta atarım buraya 1611496125 dönüştürücü ile kullanıyorum
  5. atachu

Çift monitör için wallpaper önerisi (wallpaper engine)

Şu anda intersteallerlı bir wp kulanıyorum ama artık sıktı. şöyle iki monitörde güzel duran sevdiğiniz bir wp varmı wp engine için
  6. atachu

Yardım ikinci monitör arada bir gidip geliyor

arkadaşlar ikinci monitörüm dünden beri arada bir siyah ekran olup geri geliyor. 1. monitörde sıkıntı yok sadece ikinci monitörde. sorun ekran kartında mıdır ? Not: ikinci monitör dönüştürücü ile bağlı
  7. atachu

benim monitörüm 4K mı ?

arkadaşlar monitörüm 1080p diye biliyorum.yotubueda 4k bir video açtım ve ekranın hiç kasmadığını farkettim ve epey bir arttı çözünürlük. ebnim monitörüm 4k mı destekliyor ? çünkü bildiğim kadaryıla ekran 4k değilse 4k videoyu slayt gösterisi gib igöstermesi lazım eski ekranımda öyleydi en eazıdan
  8. atachu

ikinci monitörde sağ alttaki simgeleri nasıl kullanıcam ?

arakdaşlar 1. monitörümde sağ altta discord internet ses steam fln normal var bunların aynısını ikinci monitöre ansıl koyucam çünkü bunalrı genelde ikinci monitörden ayarlıyorum
  9. atachu

ikinci ekranda bir şeye tıklayınca 1. ekran aşağıya atıyor

soru yukarıda
  10. atachu

Yardım bilgisayar 2. monitörü algılamıyor !

arkadaşlar ekran kartına taktığıma eminim ikinci monitörü. iki dvi portu var ikisinede takıp denedim 2 kablo ile dönüştürücüm az önce geldi sorun dönüştürücüdemi bilmiyorum. windows+p tuşundaki tüm modlarıda denedim ayarlardan algılaya basıyorum başka ekran algılanmadı diyor hem aygıt...
  11. atachu

2. monitörü anakarta bağlayabilir miyim?

arkadaşlar dönüştürücü söyledim yakında gelecek ama gelmeden şu çift monitörü deneyeyim diyorum anakartta uygun giriş var oraya bağladım monitörü ayarlardan algılaya bastım ama görmedi monitörü sorun kabloda mdır? internette ekran kartı takılıyken anakarttan görüntü alınmaz diye bir şey...
  12. atachu

ikinci monitör oyun performansımı ne kadar etkiler ?

arkadaşlar ilk monitörde oyun oynarken ikincide video açıcam spotify a bakıcam veya discord u fln kullanıcam performansımı ne kadar düşürür
Top Bottom