Arama sonuçları: *

1. Quasi

144hz veya 165hz 1ms monitör önerisi alabilir miyim?

Merhaba Arkadaşlar, Monitör bakıyordum da 144hz veya 165hz olsun istiyorum. 25" Curved 1 ms IPS Panel Ölü Piksel çıkmaması önemlidir... NOT: 27" de tercih edebilirim MAX bütçe 2000TL Bu şartları sağlayan bir monitör önerebilir misiniz? Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  2. Quasi

2000TL Bütçe ile 24" 144hz - 165hz monitör önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, Bu konuda Max. 2000TL bütçeli 24" 144hz - 165hz bir monitör önerebilir misiniz? NOT : Sadece FPS oyunları oynuyorum (CS GO - Fortnite) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  3. Quasi

Asus'un alacağım bu monitörü sizce iyi mi?

Merhaba Arkadaşlar, Düşündüğüm monitör ...
  4. Quasi

Ekranımda bir yığın ölü piksel çıktı?!

Laptop kullanıcısıyım bir pişmanlık daha yaşıyorum. Beni hatırlarsınız işlemcisi boşta iken 93 derece fanlar otoda olmasına rağmen max çalışan bir bilgisayar sahibiyim.. Şimdi de ölü piksel sorunu çıktı test yaptım ekranın sol altına doğru biraz var! :( Dertleşen ve yardım eden arkadaşlara...
  5. Quasi

Ölü Piksel tam olarak nedir?

Ölü pikselin tam olarak ne anlama geldiğini merak ediyorum ve Asus'un SIFIR ölü piksel garantisi veren monitörleri var mıdır? Varsa nelerdir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  6. Quasi

Monitör seçiminde Kavisli mi yoksa Düz mü?

Merhaba Arkadaşlar, Monitör seçiminde düz bir monitör mü daha avantajlı yoksa kavisli bir monitör mü? Monitör bakıyorum da :) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! Monitörün Amacı : Ders, Render, Oyun
  7. Quasi

Aynı sisteme 2 monitör uyarlanabilir mi?

Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Masaüstü bir sisteme 2 monitör birden bağlayabilme şansımız var mı? Pek bilgim yok kasa aldığımda işe yarayabilir. O yüzden soruyorum.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  8. Quasi

1,5K - 2K TL Bütçeli Gaming Monitör Önerisi?

Arkadaşlar bütçemi bir miktar zorlayabilirim kaliteli ve beğendiğim bir ürün olursa Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :) Sistemimi daha toplamadım ancak İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 Ekran kartı : GTX 1660 Super veya RTX 2060
Top Bottom