Arama sonuçları: *

1. L

input not support uyarısı

arkadaşlar her zaman olmuyor bazen pc yi açıyorum ınput not support yazısı dolaşıyor ekranımda sonra gelişmiş görüntü ayarlarından hz i 144 ten rasgele düşürüp geri alıyorum yeniden 144 e geçiyor neden acaba sorun neyden kaynaklı
  2. L

input not support nedir

arkadaşlar pc yi actım ve ekranda harekete eden bir input not support yazısı almaya başladım sonra gelişmiş görüntü ayarlarından 50 hz yapıp ekranı yeniden 144 e çektim ve geçti olayı nedir acaba ?
  3. L

Yardım Sistem geldi monitör neden böyle yapiyoe

Arkadaşlar sistemim geldi sadece SSD gelmedi bende ssd gelene kadar bir calistirmis olıyım dedim Biosa girerim bakarım Ram frekanslarina falan işte kabloları falan bağladım kasa çalışiyor şuanda monitörün de tuşuna bastım açıldı sinyal yok dedi ve kapandı ama şuan monitör açık ışığı yanıyor ne...
  4. L

Öneri İtopya büyük monitör fırsatı!!!

Arkadaşlar an itibariyle giriş yaptım ve bunu gördüm
  5. L

Yardım Monitorum hala kargoya verilmedi

Trendyol rsa teknoloji adında firmadan 3 günlük indirimlerden aldığım monitorum hala kargoya verilmedi dün siparişiniz hazırlanıyor yazısı geldi lakin kargoya verilmedi yaklaşık 6 gün oldu tahmini teslimat 14 30 Kasım diyor ondan ne yapmaliyim (bu arada tlhizli teslimat falan deniyordu yorumlarda)
  6. L

Gamepower monitör indirimde alınır mı?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi gamepower 1 ms 144 hz monitör 1282 TL ye düşmüş zice alınır mı
  7. L

1000k civarı monitör

Arkadaşlar 1000 TL civarı (biraz geçebilir) 75hz en az 23.8 monitör tavsiyeleriniz açığım
Geri