Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

Yüksek Hz Monitörde Düşük FPS Sorun Yaratır mı?

240Hz monitöre sahibim. Bir yerde düşük fps alarak yüksek hz sahibi olmak fps oyunlarında gecikmelere sebep olacağına dair bir şey okudum. Destekleyen veya yalanlayan bilgili bir yorum bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
  2. ImPencıl

1 MS İle 5 MS Arasındaki Fark Ne Kadar ?

144hz 24 inç bir monitör alıcam. Fakat bu ms değerleri ne zaman hissedilir veya ne kadar hissedilir merak ettim. Genelde fps oyunları oynuyorum. Örneklerseniz sevinirim.
  3. ImPencıl

Eski Monitöre OC Yapmak

Birkaç ay sonra 144hz bir monitör alıcam. Fakat şuan beni FPS oyunlarında idare etmesi için elimde olan monitöre OC yapmayı planlıyorum. öncelikle AMD Software üzerinden gerçekleştirdiğim OC monitörüme nasıl zararlar verebilir ? Ayrıca 60hz monitörü kaç hz'e çıkartmam en ideali olacaktır ...
  4. ImPencıl

2000 TL Monitör Önerisi

165HZ 24 inç monitör düşünüyorum. FPS oyunları için kullanıcam. Gecikme performansı kalitenin bir tık daha üstünde kalırsa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Neyi neden önerdiğinizi belirtirseniz sevinirim (Çok teknik detay bilgim yok). Şimdiden teşekkürler.
  5. ImPencıl

240 Hz İle 144 Hz Arasındaki Fark

FPS oyunları için 27 inç bir monitör alıcam. Fakat 144 ile 240HZ arasında kaldım. Arasındaki farkın oyun içerisinde oluşturacağı fark ortalama ne kadardır ve 500 TL fazla vermek bu farklar için değer mi?
Top Bottom