Arama sonuçları: *

1. UmutOzkan77

Aldığım montiorde ölü piksel çıktı :/

Cuma akşamı amazondan MSI optix g241 monitörünü aldım. Ürün elime geçtiği gibi ölü piksel testi yaptım ve hiç bir sorun yoktu. Dün akşam arkadaşlarla oyun oynarken bir anda monitörün solunda 3-4 tane piksel siyah görüntü vermeye başladı. Elimle silmeye çalıştım, basta kir sandım. Elimle...
  2. UmutOzkan77

1500tl monitör öneriniz var mı?

Merhaba, tasarım yapıyorum ve oyun da oynuyorum. Renkler benim için önemli. IPS monitör tercih edeceğim o yüzden. Ben MSI optix g241 monitörünü buldum. Sizin bir öneriniz var mı?
  3. UmutOzkan77

Monitör mü Ekran kartı mı alayım?

Merhaba, 4000-4500 tl bütçem var. 3060 almak istiyorum. Fiyatlar alıp başını gittiği için maalesef alamadım. Bu akşam media'da istediğim monitör 1500TL'ye düşmüş. Eğer bunu alırsam, birkaç ay içerisinde ekran kartlarının fiyatı düşerse ekran kartı alamam. Düşmeyeceğini biliyorum ama yine de...
  4. UmutOzkan77

Maksimum 1800 TL'ye monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba, maksimum 1800 TL'ye oyun ve tasarım odaklı bir monitör almam gerekiyor. Yani renkleri iyi vermesi lazım. Aklımda AOC 24G2U var. Sizlerin başka önerisi var mı?
  5. UmutOzkan77

LG 24GN600B mi daha iyi ASUS VG249Q1R mi?

Monitör satın almak için mediamarkt'a gittim ama Asus VG249Q1R almak yerine LG 24GN600 - B önerdiler. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
  6. UmutOzkan77

1500-2000 ₺ arası tasarım/oyun monitörü önerebilir misiniz?

Merhaba, yeni bir sistem topladım fakat geriye sadece ekran kartı kaldı. İnşallah ekran kartları stoklara gelirse alacağım. Her neyse yeni sisteme geçince 1366x768'lik küçük monitörüm yetmemeye başladı. Tasarımla uğraşan biriyim. Arada oyun da oynuyorum. Yani hem oyun oynayıp hem de tasarım...
Top Bottom