Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Oled monitör ve ips monitör

Arkadaşlar sizce mantıklı mı elimde hali hazırda kullandığım msi mpg 274urfqd 4k 160hz ips %145 srgb %99dcpi monitör var ama öğrenci indirimiyle 30k ya samsung g8 odyssey g80sd 4k oled de alabilirim mantıklı olur mu 2 tane 4k monitör akıllı insanın yqpacağı bir iş olur mu bu
  2. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle bazen çok belli oluyor bazen de çok az aşırı dikkayli bakınca belli oluyor ne deniyor buna laptopy qçtım laptopda denedim laptop wkranındada...
  3. Acelorion Pax

Msi 4k monitör ısınıyor

Arkadaşlar 4k monitörüm var mpg 274urfqd Bu arkadaş nor al kullanımda baya ısınıyo el yqkıyo sıkıntı çıkmaz değil mi yqnlış yqptığım bişeyler mi var acaba
  4. Acelorion Pax

Elimde 2 monitör var napmalıyım

Elimde bir tane 4k bir tanede 1080p eski monitörüm var 4k monütörü 4080 ile kullanıyorum eski monitörüde 7800x3dnin dahili ekran kartıyla kullanmak istiyorum ancak nvidia driver ve amd driverlar çakışır mı illa amd driverıda kurmaj gerekli mi laptopumdada 4070 ve r77940hs var arada amd radeon...
Top Bottom