Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

VA Panellerin Siyahlar Konusunda IPS Lerin Önünde Olması

merhaba arkadaşlar normalde böyle bir konu açmayacaktım ama artık 2-3 kişi ile bu konuda tartışınca açma isteği duydum. kaliteli karartması olan bir va panelin ips panellere göre çok daha iyi olduğu gerçeğini bilmeyenler için örnekli şekilde göstereceğim. bu samsung odyssey neo g7 43 inç va...
  2. NaberlaneNEsbAtUr

🔥 Odyssey G7 4k 144hz 43 inç 20.072TL

arkadaşlar hepsiburada da bu fiyatta diğer sitelerde en ucuz 28.000TL böyle bir ürün isteyen varsa zamlanmadan alabilir. kendim kullanıyorum çok memnunum...
  3. NaberlaneNEsbAtUr

bu mini monitörü daha ucuza bulabilir miyim?

kasanın içine koymak için bu monitörü alacağım daha ucuza bulabilir miyim? ya da bir tık büyüğünü? AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 479,62TL | 3.5 inç IPS tipi C ikincil ekran bilgisayar CPU GPU RAM HDD MonitorUSB ekran serbestçe AIDA64 mini monitör...
  4. NaberlaneNEsbAtUr

MAKS. 11K MONİTÖR ÖNERİSİ 32 İNÇ

merhaba hikyeli oyunlar, dizi ve film için monitör arıyorum 32 inç 144/165hz qhd ips olması kriterlerim. aklımda DELL G3223D modeli vardı bugün alıyordum sepete ekledim alacağım saat 1000tl zam geldi şaka gibi. 11k ya kadar çıkabilirim G3223D den daha iyi bir seçenek var mı? yardım eden herkese...
  5. NaberlaneNEsbAtUr

DELL G3223D MONİTÖR ALINIR MI?

10k bütçem var monitör olarak daha iyi br seçenek var mı? sizce alınır mı? https://www.epey.com/monitor/dell-g3223d.html
  6. NaberlaneNEsbAtUr

2k 240hz 27'' IPS 8999tl

böyle bir monitör var sizce riske değer mi alınır mı özelliklerine göre fiyatı uygun geldi. nano ips ve 6 watt hoparlör de var. https://www.hepsiburada.com/twisted-minds-27-tm27dqi-qhd-240hz-1ms-hdmi-dp-freesyncgsync-rgb-nano-ips-gaming-monitr-p-HBCV00004DG1OZ?magaza=Kinzy&url_src=and-product-detail
  7. NaberlaneNEsbAtUr

Monitörü Garantiye Göndereceğim Kutulamayı Nasıl Yapmalıyım?

orijinal kutusunu evdekiler sağolsun çöpe atmışlar, neye koyup gönderebilirim sizce?
  8. NaberlaneNEsbAtUr

Sizce Bu Monitör Ne Kadar Eder?

lenovo legion y25-25 monitörümü satıyorum 24.5 inç ips 240hz sizce ne kadara konulur?
  9. NaberlaneNEsbAtUr

bu monitör 2. el alınır mı

tanıdıktan alacağım 4500tl ye bıarakır büyük ihtimal alınır mı sizce...
  10. NaberlaneNEsbAtUr

49 inç vs üçlü 27 inç monitör

sim racing için monitör bakıyorum uğraşmadan 1 adet 49 inç monitör alacaktım ama 20k dan başlıyorlar hemde 3 tane 27 inç kadar sim içinde hissedemiyorsun gibi geliyor sizce hangisi daha mantıklı? Birde 27 inç hangi monitörü önerirsiniz?
  11. NaberlaneNEsbAtUr

Çözüldü✓ Max. 2.000TL Monitör Önerisi

Maksimum 2000tl olacak şekilde 144hz olsa daha iyi olur ve 24 inç monitör önerebilir misiniz forum özel sistem ile kullanılacak. ya da 2. el bir şey alınır mı alınırsa hangisi
  12. NaberlaneNEsbAtUr

Max 2600tl 24 inç monitör tavsiyesi

Merhaba başlıkta yazdığı gibi 24 inç en az 144hz ve ips bir monitör arıyorum yardımcı olabilir misiniz
  13. NaberlaneNEsbAtUr

LENOVO LEGION Y25-25 24.5'' 240Hz Monitör Alınır mı?

Merhaba 240 hz monitör bakarken bu monitörle karşılaştım fiyatı öok uygun geldi sizce alınır mı www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y25-25-24-5-240hz-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-monitor.html
  14. NaberlaneNEsbAtUr

240hz 24inç monitör tavsiyesi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklere ek olarak ips ya da va panel olmasını tercih ederim genel olarak valorant oynadığım için 32inç monitörü satacağım üzerine biraz para ekleyince 3000-3500 tl bütçem oluyor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  15. NaberlaneNEsbAtUr

32 inçden 24-27 inçe geçiş

merhaba şuanda 32 inç 2k bir monitör kullanıyorum çoğunlukla valorant oynuyorum ve canlı derslere giriyorum size sorum 24 inç monitöre geçiş yapsam alışırmıyım bide alacağım monitör 240hz olacağı için oyun oynayışım iyileşir mi
  16. NaberlaneNEsbAtUr

aoc monitör overdrive

aoc monitör sahibiyim arkadaşlar overdrive seçeneğini en sona getirirsem bir zararı olur mu nerede tutmalıyım overdrive ayarını
  17. NaberlaneNEsbAtUr

bu monitör alınır mı acaba ve monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-31-5-cq32g1-1ms-144hz-qhd-freesync-hdmi-dp-curved-gaming-monitor.html başka monitör önerilerinizi bekliyorum
  18. NaberlaneNEsbAtUr

1080p 240 hz mi 165hz 2k mı

yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum hangisini tercih etsem daha iyiolur genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum ama film falanda izleyeceğim
Top Bottom