Arama sonuçları: *

1. eminn_

24g2u monitör aparatı

monitörün ayakları çok uzun bütün masamı kaplıyor rahatsız ediyor çözüm bulamıyorum başka ayak uyumlu ayak alıp takabilir miyim yukarı aşşağı sağa sola döndürmesi için bütün şekillere açık bi ayak var mıdır uyumlu monitörümde pivot özelliği var e sporcuların kullandığı ayaktan bahsediyorum
  2. eminn_

hangi kablo daha iyi

özellikleri aynı gözüküyor aynı mı gecikme ms ping gibi şeyler yaşar mıyım kulaklık mouse gibi şeylerde profesyonel fps oyuncusuyum bu yüzden önemli veya önerebilir misiniz ping arttırmayacak ms arttırmayacak kablo...
  3. eminn_

monitör usb leri okumuyor

leptop ekranını monitöre verdim leptopda 2 usb yeri var ama ben klavye mouse ve kulaklık takıcam oyun için 1 açık kalıyor monitöre taktığımda güç veriyor ama okumuyor kasalı bilgisayarda iken de böyleydi monitör usb girişleri sadece güç veriyor kullanılmıyor seçeneklerde ne klavye ne de kulaklık...
  4. eminn_

Aoc 24G2U driver ve e spor için en iyi ayarlar

driverini nereden indirebilirim sitesinde driver yazıyor açtığım içinde setup yok driverini indirip en güzel görüntü için ya da ms ping gibi şeyleri düşürmek için hangi ayarları yapmalıyım
  5. eminn_

24g2u da mikrofon girişi yok mu

kulaklığımı bağlıyorsum sarı ve siyah var ve ses alamıyorum kulaklığa mikrofonuda çalışmıyor mikrofon rengi kırmızı monitör üstünde siyah
  6. eminn_

1660 süper e 2 monitör bağlamamın dezavantajı var mı ?

24g2u ve 19cspr modelli 2 monitörüm var 19cspr hdmı 24g2u dp kablosu ile ekran kartına bağlı gecikme süresi ms ghosting gibi sorunlara neden olur mu ikisini aynı anda kullansam biri ile valorant oynasam diğeri ile film video müzik yada whatsapp konuşması yapsam ?
  7. eminn_

24g2u fps oyunları için hangi ayarları kullanmalıyım ?

monitörü kurdum driveri kurdum ölü pixel yada ghosting fark etmedim valorant tarzı oyunları oynayacağım hangi ayarları değiştirmem gerek en iyi hale getirebilmek için veya daha düşük tepkime süresine ulaşmam için bi ayarı varmı ms için rakiplerime karşı avantaj sağlayacak 1617205411 gsync nasıl...
  8. eminn_

24g2u monitöre kulaklık + mikrofon bağlanması

yeşil ve siyah kablo var bendeki pembe ile yeşil yeşil kulaklık pembe mikrofon bunu monitöre bağladığım zaman ses kulaklıktan gelmiyor ne yapmam gerek ve siyah olan yeri mikrofon olarak algılar mı ?
  9. eminn_

24g2u aldım neler yapmam gerek ?

monitörü taktım kullanıyorum bir sorun yok gibi gözüküyor ne testi ne driveri kurmam gerek ?
  10. eminn_

2k için en hızlı monitör ?

bütçem 2k aradığım monitör 1080p için gecikme süresinin en az olduğu sıkıntısız pişman olmayacağım 1 kere alacağım çünkü bir daha alma şansım yok 144 hz için en hızlı rakiplerim için bana öncelik tanıyacak monitör hangisidir valorant cs go gibi oyunları profesyonel olarak günde 10 saat civarı...
  11. eminn_

Çözüldü✓ monitörüm yok kasamı leptopa nasıl bağlarım ?

laptopumda hdmı girişi var kasamda da var kasamı nasıl leptopdaki ekrandan kullanabilirim ?
  12. eminn_

24G2U vs 24GN650-B vs XG2405

Valorant CS:GO gibi oyunlar için kullanacağım en düşük gecikme süresine sahip olan monitör hangisidir? Bildiğim kadarıyla 2'si GtG 24G2U mbrt ve 24G2U daha geride kalıyor sanırım görsellik renk kalitesi değil de ilk amacım görüntü gecikmesinin en az olması en hızlı görüntü veren monitör olması...
  13. eminn_

2400 Tl ye alabileceğim en iyi monitör bu mu ?

https://www.epey.com/monitor/hp-omen-x-25f-4wh47aa.html lütfen detaylı inceleme yapın 1 kere alacağım başka şansım yok indirimlerile düşebiliyor 2.400 tl civarına
  14. eminn_

240 hz tn panel en iyi monitör ?

monitör almak istiyorum en düşük ayarlarda ve oc ile 240 hz ı yakalarım yakalayamazsam da ileriye dönük olarak elimde kalır sistemimi değişirim lütfen 144 tercih edin gibi şeyler diyip konuyu amacından saptırmayalım en az gecikme süresi olan full valorant tarzı oyunlar için oynayacağım en iyi...
  15. eminn_

1700 tl sıfır acer 240 monitör indirimde alınır mı sorunları nedir ?

bir sorunu mu var neden bu kadar ucuz ...
  16. eminn_

240 Hz Monitör önerisi (ince detaylı)

imzamdaki sistemi geliştireceğim ve oynadığım oyunlar 240 hz ı destekliyor lütfen 144 e falan indirme düşüncelerinizi saklayın o konuda bilgim var uyarmanıza gerek yok konu dışına çıkmayalım bugün monitör almak istiyorum bütçem en fazla 2.500 tl ve 240 hz olmasını ekran boyutunun 27 inc kadar...
  17. eminn_

Monitör alırken oyun için hangi özellikleri tercih etmem gerek

hz değeri mi ms mi önemli rakipleri daha erken görmek için? ms ise mbr ile gtg arasında ne kadar fark var lg gn650b gtg 24g2u mbr lg kağıt üstünde çok iyi 24g2u ise ortada çok iyi düşük ayarlara çekip 240 hz da 1ms mbr mi tercih etmek daha mantıklı olur valorant cs go gibi oyunlar oynuyorum...
  18. eminn_

Ölü piksel li monitör satışı nedir ?

https://m.n11.com/aoc-24g2u-24-inc-144-hz-1ms-freesync-oyuncu-monitoruolu-pixel-P411960887 neden böyle satıyorlar anlamadım ?
  19. eminn_

1 gtg vs 1 mbr ? 1 aydır kararsızım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-bk-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html?ref=514&gclid=Cj0KCQiA34OBBhCcARIsAG32uvMU3SF-zw4jMTPUCatL_pboRx0KJ3_QgRJTYd4rYPHWSgq7MaRyl_waAm7wEALw_wcB lg ye göre görüntü kalitesi daha güzel 1 ölüpixel e dahi garantisi var (hapörlörü...
  20. eminn_

AOC 24g2u vs LG gn 650 b

1-) 24g2u nun görüntü kalitesinin lg den daha iyi olduğu söyleniyor fark edilecek kadar büyük mü ? 2-) Lg de gerçek 1ms var, aoc ile arasında bu çok hissetirilir mi oyunlarda (hayvan gibi valorant cs gibi oyunları oynuyorum) 3-) Lg de ölü pixel garantisi var mı ? var ise nedir bu garanti 1...
Top Bottom