Arama sonuçları: *

1. Solotov

Maksimum 5 bin TL 144 Hz İPS monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar casual bir oyuncuyum, TN veya VA panel istemiyorum açıkçası. Monitördeki kriterlerim ghosting, ışık sızması, ve yüksek ms değerlerinin olmaması birde pivot olursa süper olacaktır. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum, sevgiler.
  2. Solotov

4500 tl monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar rekabetçi oyunlar oynuyorum ve 144 hz bir monitör almak istiyorum. İPS panel olmasını istemiyorum. TN ve VA paneller arasında gidip gelmekteyim VA panellerde ghosting sorununun yaygın olmasından dolayı çekiniyorum. Şu an aklımda BenQ XL2411K modeli var tavsiyelerinizi...
  3. Solotov

BenQ XL2411K vs AOC AOC 24G2SAE

Arkadaşlar selam iki monitör arasında kaldım biri benQ 2411K 144 (4800 TL) Hz diğer monitör ise AOC markasının 165 hz 1 ms modeli (3350 TL) . Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum biri TN panel birisi VA panel benim için renklerden çok akışkan ve pürüzsüz olması önemli. BenQ modelinde dyAc teknolojisi...
  4. Solotov

Monitör ve hz sınırı

Arkadaşlar herkese selamlar, 144 veya 165 hz bir monitör satın alacağım. Fakat biraz araştırınca işin içine hdmi 2.0 2.1 vb şeyler çıktı ben bu konuyu anlayamadım. 165 veya 144 hz alabilmek için alacağımız kablo mu önemli, yoksa anakart veya ekran kartında display port olması gibi şeyler mi...
  5. Solotov

144, 165, Hz monitör önerisi

Selam arkadaşlar, 5600x cpu ve 6500xt GPU olan bir sisteme sahibim. CS oynuyorum bana fiyat aralığı 3.500 TL ve 4200 TL arasında monitör önerir misiniz? Bu fiyatlara bir çok 165, 144 hZ monitörler mevcut fakat hangisini alacağım hakkında bir fikrim yok, ghosting yapan yırtılmalar yapan, ve 144...
Top Bottom